Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ... ΜΕΖΕΔΑΚΙ! ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕ ΧΥΜΟ ΜΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ! (ΦΩΤΟ)

Ένας πατέρας κάθισε με το γιο του να πιει τον καφέ του και παρήγγειλε και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι για τον μικρό, χωρίς όμως να ξέρει ...


Ένας πατέρας κάθισε με το γιο του να πιει τον καφέ του και παρήγγειλε και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι για τον μικρό, χωρίς όμως να ξέρει τι τον περίμενε….

Λίγα μόλις λεπτά και αφού το παιδί είχε πιει σχεδόν 3-4 γουλιές του φυσικού... χυμού του διαπίστωσε μαζί με τον πατέρα του ότι είχε απροσκάλεστους επισκέπτες εντός… του ποτηριού!

Έντρομοι διαπίστωσαν πως σκουλήκια έκαναν πάρτι με αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό να εξοργιστεἰ η οικογένεια.

Άμεσα ο πατέρας πήρε το γιο του και πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προκάλεσαν με ιατρικό τρόπο να κάνει εμετό ο μικρός (2 ετών) και του δόθηκε γάλα. Οι γιατροί επίσης απέφυγαν να τον υποβάλουν σε πλύση στομάχου λόγω ηλικίας.

Η επόμενη ενἐργεια του πατέρα ήταν να πάει στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του pamebala.gr ο υπεύθυνος του καταστήματος κρατήθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας!

Σοκαρισμένοι όμως ήταν και οι θαμώνες του μαγαζιού οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό.

Και οι αποδείξεις !!!



Πληροφορίες και φωτογραφία από το http://pamebala.gr

seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.