Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΗΡ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ, ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΦΡΕΑΡ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΣΤΗΝ ΣΑΜΑΡΕΙΑ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!..

Μεγάλες αλήθειες που δεν τολμά να πεί κανείς κληρικός εδώ στην Ελλάδα ξεστόμισε στο προ ημερών κήρυγμά του προς τους προσκυνητές που ...



Μεγάλες αλήθειες που δεν τολμά να πεί κανείς κληρικός εδώ στην Ελλάδα ξεστόμισε στο προ ημερών κήρυγμά του προς τους προσκυνητές που είχαν έλθει από την Ελλάδα, ο ηγούμενος της Ιεράς μονής Φρέαρ του Ιακώβ στην Σαμάρεια, αρχιμανδρίτης Ιουστίνος. Όπως θα δείτε από το βίντεο που αναρτά ο "Στόχος", ο κάργα ελληνόψυχος πατήρ Ιουστίνος δηλώνει (1:03 έως 1:13 του βίντεο) πως για να σωθεί η Πατρίδα χρειάζεται ένας Παττακός να πεί «ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ»!..

Αμέσως μετά, ο πατήρ Ιουστίνος προβλέπει πως ο Χριστός θα «αναστήσει» κάποιον νέον Κολοκοτρώνη ή Παπαφλέσσα για να σωθεί η Ελλάδα!.. Στο 2:39 του βίντεο, ο αρχιμανδρίτης Ιουστίνος καταγγέλλει πως όλες οι ελληνικές σημαίες που είναι αναρτημένες στα δεκάδες προσκυνήματα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων είναι αγορασμένες με τις οικονομίες των μοναχών, διότι το Ελληνικό Υπουργείο ΕΞωτερικών ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ για να αγοραστούν ελληνικές σημαίες!..
Και στο 2:20 βροντοφωνάζει: «Αν υπήρχε Ορθόδοξο στοιχείο στην Ελλάδα ήδη θα είχε κατεβάσει τον Αρχιεπίσκοπο. Αν αυτός είναι αρνητής της Πίστεως, να μήν είμεθα οι υπόλοιποι»!.. 

Κι αυτό, διότι όπως έχει εξηγήσει στο 0:38 του βίντεο... «Άπαξ ο Αρχιεπίσκοπος έβγαλε το εγκόλπιό του για να πάει επίσκεψη σε ανθρώπους που ήρθανε στα σπίτια μας ΛΑΘΡΑ για να μήν τους προσβάλει, εμείς εδώ πέρα πώς πρέπει να εμφανιζόμεθα; Με τα σόρτς;»

Αξίζει να δείτε όλο το κήρυγμα του ηγούμενου της Μονής Φρέαρ του Ιακώβ, όχι μόνο για τις αλήθειες που λέει, αλλά και γιατί αποκαλύπτει πώς προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν πρίν λίγες ημέρες, ενώ διεκτραγωδεί την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, καθώς δεν το βοηθάει το Εθνικό Κέντρο



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.