Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ... ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...

Ο κόσμος έλεγε, στη μητέρα του, να τον αφήσει να πεθάνει από την πείνα... και οι γιατρί πως δέν υπάρχει καμια ελπίδα... αφού γεννήθηκε μ...




Ο κόσμος έλεγε, στη μητέρα του, να τον αφήσει να πεθάνει από την πείνα... και οι γιατρί πως δέν υπάρχει καμια ελπίδα... αφού γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση των αρθρώσεων που τον άφησε με σοβαρά παραμορφωμένα άκρα ... και ένα κεφάλι ανάποδα.
Όμως, παρά τη σωματική του διάπλαση,ο Claudio, από Monte Santo, της Βραζιλίας, έχει αψήφίσε τις αμφιβολίες των γιατρών και έγινε λογιστής και εμπνευσμένος ρήτορας...

«Από τότε που ήμουν παιδί μου άρεσε πάντα να ασχολούμαι μόνος μου με τον εαυτό μου- δεν μου αρέσει να εξαρτάμαι ολοκληρωτικά από τους άλλους ανθρώπους,» είπε. «Έχω κάνει έναν τομέα της λογιστικής σχετικά με την παροχή συμβουλών.
«Έχω μάθει να ανοίγω την τηλεόραση, να σηκώνω το κινητό μου, το ραδιόφωνο, να χρησιμοποιώ το διαδίκτυο, τον υπολογιστή μου - μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου."






ο Claudio με ένα στυλό στο στόμα του απαντά στα τηλέφωνα και με το ποντίκι στα χείλη του, χειρίζεται τον υπολογιστή του! Καθώς και τα παπούτσια που φοράει είναι σχεδιασμένα γιαυτόν..
Η οικογένειά του αναγκάστηκε να αλλάξει το πάτωμα του σπιτιού, έτσι θα μπορούσε να περπατήσει γύρω, χωρίς να τραυματίσει τον εαυτό του.
Κρεβάτι, πρίζες και φώτα Claudio έπρεπε να γίνουν στα μέτρα του, έτσι ώστω να κάνει πράγματα χωρίς να ζητά βοήθεια.

Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μια αναπηρική καρέκλα εξαιτίας του ασυνήθιστο σχήμα του κεφαλιού του, γεγονός που καθιστά δύσκολο για αυτόν την έξοδο απο το σπίτι- αλλά παρακάλεσε τη μητέρα του να του επιτραπεται να πηγαίνει στο σχολείο

«Λαμβάνω προσκλήσεις απο όλο τον κόσμου... Δεν βλέπω τα πράγματα ανάποδα. Αυτα είναι τα πρώτα μου λόγια, στις δημόσιες εμφανίσεις μου"
Η ανεξαρτησία του και η επιτυχία του στο σχολείο δικαιωματικά τον έκαναν λογιστή. Φοίτησε στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Feira de Santana.






Η συγγενής αρθρογρύπωση ειναι μια σπάνια πάθηση... που προκαλεί συσπάσεις στα πόδια και στα χέρια του ασθενούς, καμπύλες στις αρθρώσεις και παραμόρφωσή τους

Προκαλείται από έναν αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης χώρου στην μήτρα, ανωμαλίες των μυών, νευρικές ανωμαλίες, προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος της μητέρας και ασθένεια.
Η κατάσταση είναι παρούσα σε περίπου ένα σε κάθε 3.000 μωρά και συνήθως ανιχνεύονται πριν τη γέννηση.
Οι θεραπευτικές επιλογές περιλαμβάνουν φυσιοθεραπεία, νάρθηκες και χειρουργική επέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.