Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ Η ΚΟΠΕΛΑ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΟΥΚΡΑΝΗ ΠΟΥ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ» ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της Μαρίας Νέστορα βγαίνουν στο φως. Η ύποπτη υπόθεση εξαφάνιση...




Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της Μαρίας Νέστορα βγαίνουν στο φως.

Η ύποπτη υπόθεση εξαφάνισης φαίνεται πως θα συνεχίσει να απασχολεί τα μέσα καθώς όλη η ιστορία αλλά και η συμπεριφορά της Μαρίας Νέστορα μόνο αθώα δεν φαίνεται.

Τα ερωτηματικά πολλά, οι αμφιβολίες για την αλήθεια των λεγομένων της Μαρίας Νέστορα επίσης πολλές και το κουβάρι της υπόθεσης μπλέκεται όλο και περισσότερο.

Μετά τις αποκαλύψεις για τον ρόλο της Μαρίας Νέστορα σε αποκαλυπτικά video clip, η ίδια ανάβει φωτιάς με τις προκλητικές δηλώσεις της.

Σύμφωνα με τη Freddo, όταν η αστυνομία εντόπισε τη Μαρία Νέστορα στο Λουτράκι είχε πάνω της 28.000 ευρώ και όταν την ρώτησαν που τα βρήκε είπε με ειρωνικό ύφος:

«Που ξέρετε; Μπορεί να είναι και από ταινίες π@ρνό τα χρήματα»!



Ταυτόχρονα, η Μαρία Νέστορα υποστήριξε πως έχει φιλικές σχέσεις με τη Τζούλια Αλεξανδράτου, χωρίς να αναφερθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί πώς η 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, Μαρία Νέστορα, γνώρισε την Τζούλια Αλεξανδράτου και κάτω από ποιες συνθήκες αναπτύχθηκε αυτή η φιλία.



Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/09/maria-nestora-tzoulia-alexadratou/#ixzz4KnilhCEX

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.