Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΝΒΟΪ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ!

Το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από drone, στο οποίο φαίνεται ότι το κομβόι συνόδευε όχημα με οπλισμό για προστασία Η μετριοπ...


Το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από drone, στο οποίο φαίνεται ότι το κομβόι συνόδευε όχημα με οπλισμό για προστασία

Η μετριοπαθής στάση απέναντι στη Ρωσία αποτελεί παρελθόν, καθώς Αμερικανός αξιωματούχος από την Ουάσιγκτον κατηγόρησε την Τρίτη (20/9) ευθέως τη Μόσχα για τον βομβαρδισμό στο κομβόι της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αξιωματούχου στο δίκτυομ CBS, το αεροσκάφος που βομβάρδισε τα φορτηγά ήταν ρωσικό, ενώ ο αριθμός των νεκρών πολιτών από τη συγκεκριμένη ενέργεια ξεπέρασε τους 20.

Οι Ρώσοι από την πλευρά τους αντέδρασαν με οργή στους ισχυρισμούς των Αμερικανών. Αρνήθηκαν να αναλάβουν την ευθύνη, λέγοντας πως οι επιχειρήσεις των ρωσικών αεροσκαφών ξεκίνησαν μετά την ολοκλήρωση της αποστολής βοήθειας και ότι εκείνη την ώρα δεν πετούσαν ρωσικά αεροσκάφη στην περιοχή.

Το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από drone, στο οποίο φαίνεται ότι το κομβόι συνόδευε όχημα με οπλισμό για προστασία, υποστηρίζοντας πως και οι αντάρτες της αντιπολίτευσης γνώριζαν τη διαδικασία παροχής βοήθειας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως η επίθεση να πραγματοποιήθηκε από βαρύ πυροβολικό και όχι από αεροσκάφος.



protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.