Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ» - «ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ» ΒΙΝΤΕΟ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΟΛΑΚΗ - ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

«Γελοίος είστε και φαίνεστε κύριε Κεγκέρογλου, αυτό είπατε τώρα. Με είπατε και χαμένο κορμί προηγουμένως και έκανα πως δεν το είδα»,...




«Γελοίος είστε και φαίνεστε κύριε Κεγκέρογλου, αυτό είπατε τώρα. Με είπατε και χαμένο κορμί προηγουμένως και έκανα πως δεν το είδα», είπε ο κ. Πολάκης - «Είσαι τραμπούκος και τσαρλατάνος», άρχισε να φωνάζει ο κ. Κεγκέρογλου

Το «έλα να δεις» έγινε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια επερώτησης που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με θέμα «Κατάρρευση του Ε.Σ.Υ.». Πρωταγωνιστές του... σκυλοκαυγά ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Καθώς ο κ. Πολάκης ήταν όρθιος και έδινε την απάντησή του, όπως φαίνεται και στο βίντεο, άρχισε να σχολιάζει τα λεγόμενα του κ. Κεγκέρογλου που καθόταν στα έδρανα: «Γελοίος είστε και φαίνεστε κύριε Κεγκέρογλου, αυτό είπατε τώρα. Με είπατε και χαμένο κορμί προηγουμένως και έκανα πως δεν το είδα», είπε ο κ. Πολάκης.

«Είσαι τραμπούκος και τσαρλατάνος», άρχισε να φωνάζει ο κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος σηκώθηκε από το έδρανό του και κατευθύνθηκε προς την υπουργική καρέκλα του κ. Πολάκη.

Τελικά, μετά από πολλές φωνές του προεδρεύοντα, Γιώργου Βαρεμένου, η συζήτηση συνεχίστηκε, με το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να παίρνει το λόγο, επί προσωπικού, για να απαντήσει: «Δεν είπα γελοίο τον κ. Πολάκη γιατί εδώ και καιρό έχω πάψει να απευθύνομαι στο πρόσωπό του, μετά τη διαπίστωση ότι είναι πολιτικά αναξιόπιστος».



http://www.protothema.gr/politics/article/615054/polakis-geloios-eisai-kai-fainesai-kegeroglou-eisai-traboukos/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.