Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΟΧΕΙΑΡΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟΛΛΩ... ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!

του Ηλία Προύφα (ilproufas@gmail.com) Αναρρώνει πλήρως μετά από μια πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του ο Δοχειαρίτης Μοναχός Γέρο...




του Ηλία Προύφα (ilproufas@gmail.com)
Αναρρώνει πλήρως μετά από μια πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του ο Δοχειαρίτης Μοναχός Γέροντας Απολλώ.


Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Δοχειαρίτες πατέρες με πλούσια πνευματική δράση.Οικονόμος της Μονής Δοχειαρίου και τρίτος στην ιεραρχία του Μοναστηριού μετά τον Καθηγούμενο Γρηγόριο και τον Γέροντα Γαβριήλ, ο Γέροντας Απολλώ είναι το πρώτο πνευματικό παιδί του Γέροντα Γρηγορίου τον οποίο έκειρε μοναχό ως ηγουμένος.

Γνωστός στο Πανελλήνιο και από την πλούσια δράση του ως ραδιοερασιτέχνης όπου χάρη στην εγκατάσταση που διαθέτει εντός της Μονής, μπορεί να επικοινωνεί με ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέροντας το κήρυγμα και την κατήχηση σε κάθε γωνιά της γης.

Τον συναντήσαμε τελευταία φορά στην αναχώρηση της Θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Γοργοϋπηκόου από το Μετόχι της Ι.Μ. Θεοσκεπάστου Σοχού για το Άγιον Όρος. Σήμερα μάθαμε για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη και στο στάδιο της ανάρρωσης στο οποίο βρίσκεται. Με τη χάρη της Παναγίας Γοργοϋπηκόου που πιστά τόσα χρόνια διακονεί αλλά και την ευλογία του Γέροντα Γρηγορίου όλα θα πάνε κατ' ευχήν και σύντομα θα επιστρέψει πίσω στα καθήκοντά του. Αυτό ευχόμαστε όλοι μας και προσευχόμαστε γονατιστοί για τον άνθρωπο που τόσα χρόνια γονάτιζε μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου για όλους μας όταν υπήρχε το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Γέροντα Απολλώ ταχεία ανάρρωση!





http://www.vimaorthodoxias.gr/agnea/item/88626-eixes-gia-taxeia-anarrosi-ston-doxeiariti-monaxo-geronta-apollo-foto


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.