Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ... ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ...

Μόνος του προδόθηκε ο Αλβανός χασισοκαλλιεργητής που είχε φυτέψει μια μικρή φυτεία σε δύσβατη δασική έκταση στην πλαγιά ενός βουνού στ...

Ναυπακτία: Άφησε το... διαβατήριό του στην χασισοφυτεία του

Μόνος του προδόθηκε ο Αλβανός χασισοκαλλιεργητής που είχε φυτέψει μια μικρή φυτεία σε δύσβατη δασική έκταση στην πλαγιά ενός βουνού στην περιοχή Περδικόβρυση της Ναυπακτίας, αφού κατάφερε μεν να ξεφύγει, αλλά άφησε πίσω του το... διαβατήριό του και τη μοτοσικλέτα του!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν εξερεύνηση στην περιοχή, εντόπισαν τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,20 μέτρων και στον ίδιο χώρο βρήκαν τη μηχανή που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος αλλοδαπός καλλιεργητής και το αλβανικό διαβατήριό του! Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν ακόμη ένα πλαστικό δοχείο και μια σακούλα με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 864 γραμμαρίων και έναν πλαστικό τρίφτη.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον 31χρονο αλλοδαπό, ο οποίος όμως δεν εντοπίστηκε στο σπίτι του και σε μέρη όπου σύχναζε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.