Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΔΑΛΙ ΙΣΩΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ενα δένδρο σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1191 από το κτήμα, που γίνονται έρευνες για τον μικρό Μπεν στην Κω, τράβηξε την προσοχή ...



Ενα δένδρο σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1191 από το κτήμα, που γίνονται έρευνες για τον μικρό Μπεν στην Κω, τράβηξε την προσοχή των αρχών του Νότιου Γιορκσάιρ, όπως ανέφεραν κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

Σε αυτό το σημείο στρέφονται, πλέον, οι έρευνες, μετά την εύρεση οστών που ανήκουν σε ζώα. Παράλληλα, οι αρχές περιμένουν απαντήσεις από ένα κομμάτι ύφασμα, για το οποίο όμως Ελληνες αστυνομικοί εκφράζουν την δυσπιστία του για το κατά πόσο θα μπορούσε να συνδεθεί με τον Μπεν, καθώς μετά από 25 χρόνια έχει αλλοιωθεί.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου, σήμερα, είχαν τη δυνατότητα μετά από σχετικά άδεια των αρχών, να τραβήξουν φωτογραφίες από το «σπίτι», στο οποίο πέρασε τις διακοπές τους ο Μπεν και η οικογένειά του.

Χάρη σε μία ακόμα φωτογραφία από εκείνη την περίοδο, οι Βρετανοί αστυνομικοί έχουν φτιάξει αντίγραφο του πέδιλου που φορούσε ο μικρός, για να το συγκρίνουν σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο κομμάτι αυτού.

Την ίδια ώρα, Βρετανός ανθρωπολόγος θα βυθίσει ειδικούς δειγματοληπτικούς σωλήνες -«καρότα» στο χώμα για τη συλλογή δειγμάτων χώματος, ώστε να αναλυθούν, μήπως εντοπιστούν αποξηραμένα ανθρώπινα πτωματικά υγρά.

Το κτήμα ερευνάται για δεύτερη φορά, καθώς το 2012 είχε περαστεί με ειδικό σκάνερ, χωρίς να βρίσκεται κάποιο στοιχείο. Αστυνομικοί υποστηρίζουν στις έρευνες του '12, αν υπήρχε οποιοδήποτε ίχνος, θα είχε βρεθεί, από τη στιγμή που τα ειδικά σκάνερ μπορούν να εντοπίσουν σε μεγάλο βάθος κενά στις επιχωματώσεις. Ανάλογες έρευνες έχει πραγματοποιήσει και η ελληνική αστυνομία.

Το έδαφος, που πραγματοποιούνται οι έρευνες ψάχνοντας απαντήσεις, δεν είναι χέρσο, έχει καλλιεργηθεί σε βάθος εκατοντάδων ετών. Αυτό σημαίνει πως σε αυτό βρίσκονται οστά ζώων, υφάσματα αλλά και αντικείμενα.



I-EFIMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.