Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ... ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΜΑΡΑΪΑ ΚΑΡΕΪ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ... ΜΟΝΟ ΜΈΝΑ ΚΑΦΤΑΝΙ

Την περασμένη Παρασκευή η Mariah Carey και ο πολυεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της, James Packer, βρέθηκαν στην Μύκονο όπου και έγιν...


Την περασμένη Παρασκευή η Mariah Carey και ο πολυεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της, James Packer, βρέθηκαν στην Μύκονο όπου και έγινε χαμός με την επίσκεψη της διάσημης τραγουδίστρια, και όχι μόνο για την άφιξή της αυτή καθαυτή!

Η 46χρονη Mariah φαίνεται πως μπήκε απόλυτα στο καλοκαιρινό κλίμα αφού φόρεσε ένα αέρινο και ολόλευκο καφτάνι.


Το φόρεμά της, όπως είπαμε, ήταν ολόλευκο προκειμένου και η ίδια να μπει στο mood της... νύφης αφού πρόκειται πολύ σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, ήταν και διαφανές με αποτέλεσμα κάτω από το φως του ήλιου να αποκαλυφθούν όλα όσα φορούσε ή δεν φορούσε η τραγουδίστρια!


Η Mariah Carey δεν φορούσε εσώρουχα κάτω από το λευκό και ημιδιάφανο φόρεμά της, αφήνοντας έτσι ελάχιστα τόσο στην φαντασία του μέλλοντα συζύγου της όσο και στους παπαράτσι!







Το ζευγάρι πέρασε τις μέρες του στην Μύκονο μαζί με τα δύο παιδιά της Mariah από τον προηγούμενο γάμο της με τον Nick Cannon, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να μην τα πηγαίνει καλά και να αναβάλλουν το γάμο τους. Όμως, όπως είχε πει στο Ε! "Μας πήρε πολύ περισσότερο χρόνο να το οργανώσουμε όπως θέλαμε! Ξέρεις, το φόρεμα και όλα αυτά...".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.