Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ... ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΠΕΝ...!!!

Ενδείξεις αποσύνθεσης εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στο σημείο που διεξάγονται οι έρευνες για τον Μπεν. Τις ενδείξεις εντόπισαν οι Βρετα...

Ενδείξεις αποσύνθεσης στο σημείο ερευνών για τον Μπεν στην Κω - ΦΩΤΟ

Ενδείξεις αποσύνθεσης εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στο σημείο που διεξάγονται οι έρευνες για τον Μπεν.

Τις ενδείξεις εντόπισαν οι Βρετανοί αστυνομικοί, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής των ερευνών Jon Cousins, μιλώντας στη Mirror.



Όπως εξήγησε οι ενδείξεις εντοπίστηκαν στο δείγμα χώματος που εστάλη προς επεξεργασία στα βρετανικά εργαστήρια με τα οποία συνεργάζονται οι Βρετανοί αστυνομικοί.



Ωστόσο, οι ειδικοί της σήμανσης δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να εξακριβώσουν αν τα στοιχεία της αποσύνθεσης προέρχονται από άνθρωπο.

Σε δείγματα που είχαν παρθεί από άλλα μέρη των ερευνών βρέθηκαν ίχνη αποσύνθεσης από ένα σκυλί και μια νυχτερίδα. Ο Jon Cousins έκανε λόγο για μια «περιοχή που έχει μεγάλο ενδιαφέρον».





«Αρχίσαμε να σκάβουμε στη βάση μιας συκιάς μετά από μια φωτογραφία που έδειξε ότι φυτεύτηκε όταν το παιδί είχε ήδη εξαφανιστεί. Αξιωματικοί ανέλυσαν την εικόνα και διαπίστωσαν ότι τραβήχτηκε 10 μέρες μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν. Είναι η παλιότερη καταγραφή και αυτός είναι ο λόγος που επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε αυτό το σημείο», είπε ο Cousins.





ΠΗΓΗ: Mirror - enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.