Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΟΛΓΑ ΕΠΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ...; ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΤΙ

Συχνές είναι οι βραδινές έξοδοι της πρώην Υπουργού Τουρισμού. Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια της κ...


Συχνές είναι οι βραδινές έξοδοι της πρώην Υπουργού Τουρισμού. Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια της και τον εκμεταλλεύεται για να απολαύσει θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες καλλιτεχνών που αγαπά αλλά και να παραστεί σε επίσημες εκδηλώσεις που έχουν κυρίως στο επίκεντρό τους τον πολιτισμό.

Έδινε πάντα το παρών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και πριν τη θητεία της στο Υπουργείο και συνεχίζει να το κάνει. Φυσικά, πάντα κλέβει τις εντυπώσεις. Η Κρητικιά πολιτικός ξέρει να επιλέγει τα σωστά κομμάτια που θα την αναδείξουν.

Το TLIFE τη συνάντησε αυτή τη φορά σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του “Athens Democracy Forum” στη Στοά Αττάλου.


Η Όλγα Κεφαλογιάννη εντυπωσίασε με το look της και κέρδισε πάνω της τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα θετικά σχόλια όσων βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς της Αθήνας.


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.