Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ Ο ΤΣΙΟΥΧΑΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ... Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Μερικές ημέρες μετά την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καστοριάς στον συζυγοκτόνο του Βελβεντο...


Μερικές ημέρες μετά την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καστοριάς στον συζυγοκτόνο του Βελβεντού, η αδερφή του Τάσου Τσιουχάρα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφερόμενη στις σχέσεις του με την αδικοχαμένη Ανθή Λινάρδου, αλλά και στο πώς είναι η ζωή της οικογένειας της σήμερα.

«ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ»



Μιλώντας για το αποτρόπαιο έγκλημα του αδερφού της, ο οποίος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την Ανθή (ενώ στο δίπλα δωμάτιο κοιμόντουσαν τα παιδιά τους) και στη συνέχεια την έθαψε σε χωράφι της οικογένειας του, δεν έκρυψε την βεβαιότητα της πως το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής, επειδή κάτι του είπε η Ανθή με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει:

«Κάτι έγινε και νευρίασε τόσο πολύ ώστε να το κάνει αυτό. Δεν ξέρω. Είχε πάρα πολλή υπομονή ο αδερφός μου, την αγαπούσε, την λάτρευε. Πάρα πολλή υπομονή έκανε μαζί της. Και σε άλλους καυγάδες, ούτε σήκωσε χέρι που λένε. Ούτε της φώναζε».

«Η ΑΝΘΗ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ»

«Κατά καιρούς ήθελε να φύγει. Δεν ξέρω πώς την έπειθε ο αδερφός μου, τι της έταζε και τι έκανε, και ξανακαθόταν. Να φύγει ήθελε, αλλά δεν ήθελε να φύγει με άδεια χέρια. Αυτή ήθελε να πάρει περιουσία για να φύγει. Γιατί πρέπει μερικά πράγματα να ακούγονται».

«ΙΣΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ»



«Είχαμε μάθει από γειτόνισσα που πήγε και της το είπε η ίδια η Ανθή, ότι είχε συμβουλευτεί δικηγόρο και της είπε μην φύγεις μόνη σου, γιατί θα φύγεις με άδεια χέρια. Κάνε κάτι να τον προκαλέσεις. Και έτσι δεν ξέρω τι έγινε εκείνη την ημέρα και ίσως να ήταν αυτή η αιτία. Ίσως να τον προκάλεσε. Βέβαια δεν το περίμενε ότι θα φτάσει ως εκεί, αλλά τι να πω… η κακιά η ώρα».

«ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ»

«Από την αρχή δεν πήγαινε καλά και απορώ με την υπομονή του. Μετά την γέννηση του παιδιού η Ανθή άρχισε να επιβάλλεται και στους γονείς μου, τους πρόσβαλλε. Κάθε φορά διέταζε και έλεγε “θα πάω σε δικηγόρο, θα χωρίσω”. Αφού όταν χάθηκε, νόμιζα ότι ήταν άλλος ένας εκβιασμός. Αυτό το έκανε ο αδερφός μου γιατί φοβήθηκε για τα παιδιά του ή φοβήθηκε να μην πάει φυλακή και μείνουν μόνα τους. Τα υπεραγαπούσε και λέει τώρα που έχασαν την μάνα τους, να μην χάσουν και τον πατέρα τους».

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΥ:

«Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Εγώ δεν το πιστεύω ακόμα. Είναι μετανιωμένος και προσπαθούμε να τον στηρίξουμε. Δεν νομίζω ότι το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα. Μπορεί όλη νύχτα να κλαίει στο κελί του, αλλά απ΄ έξω δεν δείχνει τίποτα. Πάντα το είχε αυτό, είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος.Με τα παιδιά δεν έχει μιλήσει. Ο δικαστής είπε ότι είναι νωρίς ακόμα».

«ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ»



«Σεβόμαστε την απόφαση του δικαστηρίου γιατί ήταν ομολόγησε το έγκλημα. Εγω προσωπικά περίμενα καλύτερη ποινή γιατί ήταν εν βρασμώ ψυχής και όχι προμελετημένο. Εγώ το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καλύτερο στο Εφετείο».

«ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ-ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ»

«Περνάμε πολύ χάλια. Ο μπαμπάς μου στεναχωριέται πολύ για τα εγγονάκια του. Και η μαμά μου δεν μπορεί να συνέλθει. Ζητάμε να γυρίσουν πίσω στο Βελβεντό τα παιδιά, να μείνουν στο σπίτι τους, να πάνε στο σχολείο τους με τους φίλους και τα ξαδέρφια τους.Μας λείπουν τα παιδιά, Κοιτάμε τις φωτογραφίες και κλαίμε συνέχεια. Ποιος ξέρει τι θα κάνουν τα καημένα εκεί πέρα και τι σκέφτονται. Εκφράζουμε κι εγώ και η οικογένεια μου τα βαθειά μας συλλυπητήρια για την οικογένεια της, για την Ανθή. Εντάξει έχασαν το παιδί τους, αλλά κι εμείς έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε με τα παιδιά, γιατί η μητέρα και ο πατέρας μου τα μεγάλωσαν και στεναχωριούνται πάρα πολύ που δεν τα βλέπουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.