Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΑΙΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ: ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ Ο «ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗΣ»... ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ! ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!

Φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων καταλογίζει το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), στον κ.Χ.Καλογρίτσα. Σύμφωνα ...



Φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων καταλογίζει το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), στον κ.Χ.Καλογρίτσα.



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία επικαλείται στοιχεία και πίνακες από το ΚΕΦΟΜΕΠ, ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δίνει 53.000.000 ευρώ για να αγοράσει τηλεοπτική άδεια, φαίνεται ότι ζούσε στα... όρια της φτώχιας!

Όπως είπε ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Σαραντάκος στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, επικαλούμενος την εφημερίδα, «διαπιστώνεται πλήρης αναντιστοιχία τραπεζικών λογαριασμών και φορολογικών δηλώσεων και μπαίνει στη διαδικασία μερικού ελέγχου φορολογίας εισοδήματος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την διαδικασία μερικού ελέγχου φορολογίας εισοδήματος προκύπτει ότι ο κύριος Καλογρίτσας το 2010 δήλωσε «0» σαν φορολογητέο εισόδημα, το ίδιο και το 2011. Το 2012 ο επιχειρηματίας δήλωσε... 2.040 ευρώ και το 2013 δήλωσε 2.320 ευρώ, παρά τα πολλά δημόσια έργα που είχε αναλάβει!




Η φοροδιαφυγή, σύμφωνα με την εφημερίδα,πλησιάζει ούτε λίγο, ούτε πολύ τα 32,8 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα ο Χρήστος Καλογρίτσας με τις αμέτρητες εργολαβίες έπαιρνε ακόμα και... επιστροφή από την Εφορία. Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έκανε μηδενική φορολογική δήλωση την ώρα που ανάλογα με το πρόστιμο που βλέπουμε να καταλογίζεται, οι τραπεζικοί του λογαριασμοί πρέπει να ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ!

Η εφημερίδα με αφορμή τα παραπάνω στοιχεία απευθύνει τα παρακάτω ερωτήματα:

-Γιατί το όνομα του κυρίου Καλογρίτσα δεν εμφανίστηκε ποτέ στη λίστα φοροφυγάδων;

-Διατάχτηκε έλεγχος για τα εισοδήματα του επιχειρηματία;

-Έγινε φορολογικός έλεγχος για τις χρονιές 2014 και 2015;

http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=340435&artTitle=apokalypseis_sta_oria_tis_ftocheias_o_kanalarchis_kalogritsas_epairne_epistrofi_apo_tin_eforia


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.