Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ...!! ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

Με αφορμή τη σύλληψή τους δόθηκε χθες το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στο στέκι της αντιεξουσιαστικής κίνησης Κομοτηνής στην οδό Αγίου Γεωρ...


Με αφορμή τη σύλληψή τους δόθηκε χθες το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στο στέκι της αντιεξουσιαστικής κίνησης Κομοτηνής στην οδό Αγίου Γεωργίου στην Κομοτηνή Με δικηγόρους τον Γιώργο Μήλιογλου και την Κωνσταντίνα Κατσιά θα εμφανιστούν σήμερα ενώπιων του ανακριτή ο Νικόλαος Συμεωνίδης και ο Αλέξανδρος Άνθης. Πρόκειται για τους δύο νεαρούς, που συνελήφθησαν στον απόηχο της συμπλοκής αστυνομικών-αντιεξουσιαστών, που έλαβε χώρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή, στο τέλος της πορείας που διοργανώθηκε για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα απρόκλητης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, απειλή και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Με αφορμή τη σύλληψή τους και την κράτησή τους δόθηκε χθες το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στο στέκι της αντιεξουσιαστικής κίνησης Κομοτηνής στην οδό Αγίου Γεωργίου στην Κομοτηνή. Εκεί ο δικηγόρος κ. Μήλιογλου τόνισε ότι "σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να υπάρχουν αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα και τόνισε ότι θα τις καταρρίψουμε ενόψει του δικαστηρίου". Παράλληλα μέλη της αντιεξουσιαστικής κίνησης Κομοτηνής εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους δύο συλληφθέντες κάνοντας λόγο για "εκδικητικότητα του κράτους και των κατασταλτικών μηχανισμών του απέναντι σε κοινωνικούς αγωνιστές". Οι δύο νεαροί παραμένουν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής.






xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.