Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ...!!! ΛΑΘΡΟ... ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΕΤΡΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ...!!!

Ολοσχερείς είναι οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πρόσφυγες του καταυλισμού στα κτίρια της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου. Αφαιρούν τα...


Ολοσχερείς είναι οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πρόσφυγες του καταυλισμού στα κτίρια της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου. Αφαιρούν τα κεραμίδια από τις στέγες των κτιρίων και από τα παράθυρα και παίρνουν την ξυλεία, με την οποία ανάβουν φωτιές για να ζεσταθούν τις νύχτες. Οι στέγες έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές, την ώρα μάλιστα που ο χώρος αυτός φυλάσσεται λόγω της παρουσίας των προσφύγων στον καταυλισμό της περιοχής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μητρόπολη Κίτρους έχει προβεί σε έντονες έγγραφες διαμαρτυρίες προς την αστυνομία, αλλά και προς τον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για την καταστροφή που προκλήθηκε στα κτίρια της ιστορικής μονής Πέτρας Ολύμπου.

http://lefteria.blogspot.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.