Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΗ....!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΙ ΜΠΕΪΤ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΚΛΙΝΤΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...!!!

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα αποσπά 46,7% ενώ η Χίλαρι 42,6% - Την ίδια ώρα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αριζόνα, the Arizo...

Φέρνει μπροστά τον Τραμπ δημοσκόπηση μετά το 1ο ντιμπέιτ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα αποσπά 46,7% ενώ η Χίλαρι 42,6% - Την ίδια ώρα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αριζόνα, the ArizonaRepublic και ο γερουσιαστής της Βιρτζίνια, Τζον Γουόρνερ ψηφίζουν «δαγκωτό» Χίλαρι

Με τις φήμες να «φουντώνουν» και πάλι για την υγεία της Χίλαρι με αφορμή το ακουστικό που εντόπισε ο φακός στο αυτί της στη διάρκεια της πρώτης προεδρικής τηλεμαχίας, οι δύο μονομάχοι για το προεδρικό χρίσμα πατούν «γκάζι», καθώς πλησιάζει το δεύτερο ντιμπέιτ (9 Οκτωβρίου).

Η Χίλαρι μπορεί πλέον να ποντάρει στην υποστήριξη επιφανών στελεχών των Ρεπουμπλικάνων αλλά και εφημερίδας της Αριζόνα ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει πως θα βάλει γερά στο χέρι στην τσέπη για να διαφημίσει το όραμά του στην «μικρή οθόνη» των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το CNN, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αριζόνα, the Arizona Republic, δεν είχε εκφράσει ποτέ μέχρι τώρα την υποστήριξή της σε Δημοκρατικό υποψήφιο. Τώρα όμως στηρίζει τη Χίλαρι. Την ίδια ώρα, ανώτατο στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων, ο γερουσιαστής της Βιρτζίνια, Τζον Γουόρνερ δήλωσε ότι, στις εκλογές του Νοεμβρίου θα ψηφίσει... δαγκωτό Χίλαρι.

Κι ενώ κορυφώνεται ο προεκλογικός αγώνας, δημοσκόπηση της εφημερίδας Los Angeles Times δείχνει ότι, μετά το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ ο αμερικανός «Μίδας» έχει προβάδισμα τεσσάρων μονάδων έναντι της Χίλαρι Κλίντον. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα αποσπά 46,7% ενώ η Χίλαρι 42,6%.

Την ώρα που Χίλαρι και Τραμπ ετοιμάζονται πυρετωδώς για το δεύτερο ντιμπέιτ, ερωτηματικά προκαλεί το ακουστικό που εντόπισε ο φακός στο αυτί της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στη διάρκεια του ντιμπέιτ.

«Η Χίλαρι Κλίντον ακούει καλά ή μήπως δεχόταν βοήθεια στο ακουστικό από την ομάδα της;», έσπευσαν να πουν οι «κακές γλώσσες».

Οι γνώμες διίστανται καθώς πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για ιατρική συσκευή ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για ακουστικό χάρη στο οποίο η νικήτρια της προεκλογικής τηλεμαχίας δεχόταν βοήθεια από τους συνεργάτες της.

Τι συμβαίνει όμως με την Χίλαρι; Τη μία βήχει ασταμάτητα, την άλλη δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά και τώρα ο φακός την απαθανάτισε να φοράει ακουστικό. Κι όχι μία αλλά δύο φορές...


Με τα αμερικανικά ΜΜΕ να ζητούν επειγόντως εξηγήσεις από το επιτελείο της για την κατάσταση της υγείας, η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 9 Σεπτεμβρίου και την απεικόνιζε για πρώτη φορά με ακουστικό στο αυτί δεν ήταν τελικά τυχαία.... Η πρώην υπουργός Εξωτερικών φόραγε τότε ένα ακουστικό την ώρα που μίλαγε σε εκπομπή του δικτύου "NBC" . Εκπρόσωπός της έσπευσε να διαψεύσει την πληροφορία λέγοντας πως επρόκειτο για αντανάκλαση του φωτός...

Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και στο πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ.

Ανεξαρτήτως, πάντως , από το αν η γιαγιά Χίλαρι φόραγε ακουστικό ή όχι στις 9 Σεπτεμβρίου αλλά και στην πρώην προεδρική τηλεμαχία, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς τη μια μέρα καταρρέει υπό το άγχος των προεδρικών εκλογών και των ιδιαίτερα αυξημένων απαιτήσεων που έχει και την άλλη μπορεί να σταθεί όρθια επί 90 λεπτά.

Στο μεταξύ, δέκα επιφανείς γιατροί στις ΗΠΑ επιμένουν ότι η Χίλαρι θεωρείται ακατάλληλη για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ αφού η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.