Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ... ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!

Μολις πριν δύο εβδομάδες, μια αντίστοιχη φωτογραφία με δύο ηρωινομανείς που είχαν λιποθυμήσει στο αμάξι τους με τον τετράχρονο γιο τους σ...


Μολις πριν δύο εβδομάδες, μια αντίστοιχη φωτογραφία με δύο ηρωινομανείς που είχαν λιποθυμήσει στο αμάξι τους με τον τετράχρονο γιο τους στο πίσω κάθισμα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μια φωτογραφία «γροθιά στο στομάχι», η οποία έδειχνε δύο ηρωινομανείς να έχουν λιποθυμήσει στο αμάξι τους με τον τετράχρονο γιο τους στο πίσω κάθισμα, έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Την επίμαχη φωτογραφία είχε δημοσιοποιήσει πριν δύο εβδομάδες η αστυνομία του Οχάιο, με σκοπό να καταδείξει τις ανησυχητικές διαστάσεις που έχει λάβει η χρήση ναρκωτικών στην πολιτεία και επίσης να προσπαθήσει να αποθαρρύνει τους πολίτες από το να εκθέτουν τα παιδιά τους σε κίνδυνο.



Ακριβώς αυτό το φαινόμενο της ραγδαίας αύξησης των χρηστών ναρκωτικών στις ΗΠΑ αποδεικνύει και ένα νέο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στην αμερικανική πολιτεία της Μασαχουσέτης.

Το σοκαριστικό κλιπ τραβήχτηκε στο εσωτερικό ενός πολυκαταστήματος στην πόλη Λόρενς και δείχνει ένα δίχρονο κοριτσάκι να προσπαθεί να ξυπνήσει τη μαμά του, η οποία έχει καταρρεύσει στον διάδρομο των παιχνιδιών από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Σύμφωνα με το Fox 25 που έβγαλε στη δημοσιότητα το βίντεο, η γυναίκα είχε λάβει υπερβολική δόση ηρωίνης και χρειάστηκαν δύο δόσεις Narcan προκειμένου να ξαναβρεί τις αισθήσεις της.

Σε όλο αυτό το διάστημα, η τρομοκρατημένη κορούλα της φώναζε και την τραβούσε από το χέρι για να την «ξυπνήσει», κλαίγοντας με λυγμούς.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο Fox 25, η 36χρονη γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ η κόρη της μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων μέχρι να αποφασιστεί η τύχη της.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.