Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!! ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ: ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΕΡΟΥΚΑ!..

Οι αμερικανικές εκλογές είναι ξεχωριστές και σίγουρα πολύ διαφορετικές απ' οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση σε οποιαδήποτε άλλη χώρα....


Οι αμερικανικές εκλογές είναι ξεχωριστές και σίγουρα πολύ διαφορετικές απ' οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την φύση των εκλογών που περισσότερο μοιάζουν με πολιτική μονομαχία, αλλά και με τους Αμερικανούς δημοσιογράφους που πραγματικά κάνουν ερωτήσεις με έναν τρόπο διαφορετικό αποδεικνύοντας ότι σκέφτονται με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την υγεία της Χίλαρι Κλίντον, προτού αναπτυχθούν θεωρίες συνωμοσίας για το αν η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ έχει σχέσεις με... εξωγήινους, η... παραπολιτική συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές στην Αμερική είχε να κάνει με τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ.

Πολλοί Αμερικανοί πίστευαν ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που διεκδικεί την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών φοράει περούκα.

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής Jimmy Fallon είχε καλεσμένο στην εκπομή του τον Ντόναλντ Τραμπ. Και λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέντευξη στο «the tonight show» ρώτησε τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ αν μπορεί να του... ανακατέψει τα μαλλιά!

«Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, επειδή την επόμενη φορά που θα σε δω μπορεί να είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ» είπε ο Jimmy Fallon αναγκάζοντας τον Τραμπ να κάνει... γκριμάτσες και προκάλεσε παραλήρημα απ 'οσους παρακολουθούσαν live την εκπομπή.

«Δεν μ' αρέσει πώς ακούγεται» απάντησε ο Τραμπ.

«Δεν είναι τόσο... προεδρικό» συνέχισε ο δημοσιογράφος εξηγώντας ότι είναι κάτι που θέλει να κάνει τώρα που είναι και οι δύο πολίτες.

«Σαν τι;» ρώτησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Θέλω να ανακατέψω τα μαλλιά σου!» τόνισε ο Jimmy Fallon και συνέχισε απολογητικά: «Θα είμαι ευγενικός, θα είμαι ευγενικός».

«Η απάντηση είναι ναι, εμπρός» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ αφήνοντας τον δημοφιλή παρουσιαστή να... πασπατέψει τα μαλλιά του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.