Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΣΑΥΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ «ΥΠΕΡΟΧΑ» ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ «ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ»... Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

Αποφασισμένη να ανατρέψει το κλίμα ανησυχίας που δημιουργήθηκε γύρω από την υγεία της στους Αμερικανούς πολίτες, εμφανίστηκε η υποψήφια...


Αποφασισμένη να ανατρέψει το κλίμα ανησυχίας που δημιουργήθηκε γύρω από την υγεία της στους Αμερικανούς πολίτες, εμφανίστηκε η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον, η οποία επανήλθε δυναμικά στη μάχη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, μετά από λίγες ημέρες απουσίας λόγω της πνευμονίας που είχε υποστεί.

Μετά από τρεις ημέρες, η Χίλαρι Κλίντον επέστρεψε στην καμπάνια της, λέγοντας στους ρεπόρτερ που την ακολουθούν στην περιοδεία της, ότι αισθάνεται υπέροχα και ότι είναι ενθουσιασμένη που επέστρεψε. «Καλώς ήρθατε ενωμένοι, δυνατοί», ήταν μία από τις ατάκες της υποψήφιας προέδρου προς τους συνεργάτες της, οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως την οργάνωση της υπόλοιπης περιοδείας της ανά την Αμερική, ξεκινώντας από τη Βόρεια Καρολίνα.



Η επανεμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον, με ένα άκρως αισιόδοξο σκηνικό μέσα στο αεροπλάνο που χρησιμοποιεί για την περιοδεία της, ήρθε ένα μόλις 24ωρο μετά τη δημοσιοποίηση δημοσκόπησης, η οποία έδειχνε τον Ντόναλντ Τραμπ να προηγείται με πέντε μονάδες, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Τα δε ποσοστά της, από το 51% έπεσαν στο 46%, γεγονός που προβλημάτισε έντονα.



«Θα επικεντρώσουμε στο ποια είναι η Χίλαρι ως άνθρωπος, αλλά και στην ουσία της καμπάνιας της, η οποία είναι για το πως θα κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Αμερικανών και των παιδιών τους», δήλωσε για το υπόλοιπο των 50 ημερών που απομένουν μέχρι τη διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών, η διευθύντρια της περιοδείας Τζένιφερ Παλμιέρι.



«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να περάσουμε στον κόσμο το μήνυμα, κόντρα στους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ, διότι το θεωρούμε πολύ σημαντικό», συμπλήρωσε η συνεργάτης της Χίλαρι Κλίντον, η οποία, ενδεχομένως, να κρύβεται πίσω από το μίνι σόου της επιστροφής, της υποψήφιας για την αμερικανική προεδρία.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.