Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΝΒΟΪ ΤΗΣ ΑΝΘΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ

από Captagon….Τα όμορφα κονβόι όμορφα καίγονται.H ψευδοεκεχειρία τελείωσε κακήν κακώς κυρίως με την απρόκλητη επίθεση των αμερικανών που ...


από Captagon….Τα όμορφα κονβόι όμορφα καίγονται.H ψευδοεκεχειρία τελείωσε κακήν κακώς κυρίως με την απρόκλητη επίθεση των αμερικανών που επιτέθηκαν παραβιάζοντας κάθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου στο συριακό στρατό και σφάγιασαν με επιδρομές συμμαχικές περί τους 80 στρατιώτες που μάχονταν την ISIS στη Deir Ezzor και τραυμάτισαν άλλους 100.Η διεθνής αντιτρομοκρατική συμμαχία των ΗΠΑ « αίφνης » μετατράπηκε σε Διεθνής Τρομοκρατική Συμμαχία διευρυνόμενη πλέον και συμπεριλαμβάνοντας και την ISIS έστω και κατά περίσταση.

Η εκεχειρία τελείωσε.Τουλάχιστον 12 άτομα σκοτώθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία κατά κονβόι ανθρωπιστικής βοήθειας.Συνολικά 32 άτομα σκοτώθηκαν στοπ Χαλέπι και στην επαρχία του από εναττικούς βομβαρδισμούς ρωσικής και συριακής αεροπορίας.

22 σκοτώθηκαν δυτικά της επαρχίας εκ των οποίων 12 εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και οδηγοί των φορτηγών της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Orum al-Koubra, και 4 στα ανατολικά της επαρχίας διευκρίνισε το OSDH σε ανακοινωθέν μιλώντας για δεκάδες τραυματίες..

« Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα δραματικό νέο για επίθεση κατά μια ς δομής του συριακού Ερυθρού Σταυρούστην επαρχία κοντά στο Χαλέπι », δήλωσε από την πλευρά του στο AFP ο Ingy Sedky,εκπρόσωπος τύπου της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού.

« Η κατάσταση στο έδαφος είναι πολύ χαοτική και είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι για το ότι αποστολές και εργάτες της ανθρωπιστικής υπέφεραν εκ νέου από την αγριότητα αυτής της διαμάχης»,πρόσθεσε.

Μέσα στη νύχτα ο ΟΗΕ επιβεβαίωσε την επίθεση αλλά όχι από πού προήλθε διευκρινίζοντας ότι 18 από τα 31 καμιόνια χτυπήθηκαν. Το OSDH με έδρα το Λονδίνο μια ΜΚΟ όργανο της ψευδεπίγραφης αντιπολίτευσης και των προστατών της κατηγόρησε Δαμασκό και Μόσχα ότι είναι πίσω από αυτήν την αεροπορική επιδρομή κάποιες ώρες μετά την ανακοίνωσης για το τέλος της εκεχειρίας από το συριακό στρατό.

Που αλλού από το βασίλειο του σκότους των αποκεφαλιστών βαρβάρων της Σ Αραβίας ο πρίγκηπας του ερέβους John Kerry,κατηγόρησε τη Δαμασκό τον αδύναμο κατ΄αυτόν κρίκο: «Οι ρώσοι οφείλουν να ελέγξουν τον Assad, ο οποίος προφανέστατα βομβαρδίζει αδιακρίτως συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπιστικών convois».Ο γάλλος ΥΠΕΞ Jean-Marc Ayrault, καταδίκασε ομοίως απερίφραστες επιδρομές.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.