Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ!

Ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης του τουρκικού συλλόγου, Ισμαΐλ Ντεμιρίζ εντοπίστηκε στην οικία του, στη συνοικία Μπακίρκιοϊ, στην Πόλη Στη ...


Ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης του τουρκικού συλλόγου, Ισμαΐλ Ντεμιρίζ εντοπίστηκε στην οικία του, στη συνοικία Μπακίρκιοϊ, στην Πόλη

Στη σύλληψη του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι, Ισμαΐλ Ντεμιρίζ, προχώρησε την Πέμπτη (22/9) η τουρκική αστυνομία, με την κατηγορία ότι συνεργάζεται με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει κατονομάσει ως ενορχηστρωτή του στρατιωτικού πραξικοπήματος εναντίον του, στις 15 Ιουλίου.

Ο Ισμαΐλ Ντεμιρίζ, ηλικίας 54 ετών, που έπαιζε με τη Γαλατασαράι το διάστημα μεταξύ 1984 και 1993 και είχε συμμετάσχει στην εθνική ομάδα της Τουρκίας 27 φορές, συνελήφθη στη συνοικία Μπακίρκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.



Ο πρώην αμυντικός είχε τεθεί υπό κράτηση για σύντομο χρονικό διάστημα, μαζί με άλλους πρώην ποδοσφαιριστές της Γαλατασαράι όπως τον Ουγκούρ Τουτουνεκέρ, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, προτού αφεθεί ελεύθερος έπειτα από απόφαση δικαστή της Κωνσταντινούπολης. Άλλος δικαστής άσκησε έφεση κατά της απόφασης αποφυλάκισης και νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του Ντεμιρίζ, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN- Turk.

Περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι παραμένουν υπό κράτηση στην Τουρκία, στο πλαίσιο της ευρείας επιχείρησης εκκαθαρίσεων με στόχο τους υποστηρικτές του Γκιουλέν. Από τα πανεπιστήμια στα σχολεία κι από τον στρατό στην αστυνομία, στη δικαστική εξουσία ή τον αθλητισμό, όλοι οι φορείς στοχοθετήθηκαν από τις πρωτοφανείς στα χρονικά εκκαθαρίσεις.

Στο μεταξύ, ο πρώην ποδοσφαιριστής Χακάν Σουκούρ, που ζει στις ΗΠΑ, καταζητείται από την τουρκική αστυνομία και οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Η Γαλατασαράι από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι ακύρωσε τις κάρτες μελών του συλλόγου των Σουκούρ, Ντεμιρίζ και άλλων πρώην ποδοσφαιριστών της όπως του Αρίφ Ερντέμ, οι οποίοι βαρύνονται με υποψίες για διασυνδέσεις με το δίκτυο Γκιουλέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.