Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!» ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

Οι διαπραγματεύσεις στο Hilton... εκνευρίζουν την Δέσποινα Μοιραράκη, κάτι που δεν κρύβει η ίδια, ξεσπώντας στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. ...



Οι διαπραγματεύσεις στο Hilton... εκνευρίζουν την Δέσποινα Μοιραράκη, κάτι που δεν κρύβει η ίδια, ξεσπώντας στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο υπουργός Οικονομικών πήγε στο χώρο που είχε απλώσει τα χαλιά της στο ξενοδοχείο, για να...
μιλήσει ιδιαιτέρως με τον επικεφαλής της Κομισιόν στους Θεσμούς, Ντέκλαν Κοστέλο, με τους συνεργάτες τους να «φράζουν» την πόρτα της έκθεσης.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, όταν η κ. Μοιραράκη είδε τον κ. Τσακαλώτο, ξέσπασε.

«Μου δυσκολεύετε τη ζωή εδώ μέσα!», του είπε. Ο υπουργός στάθηκε και την άκουσε, αλλά δεν της απάντησε και συνέχισε να ενημερώνει τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με την ίδια στήλη, μία ημέρα νωρίτερα η κ. Μοιραράκη είχε πέσει πάνω στον Γιάννη Στουρνάρα στο Hilton, και του απευθύνθηκε ρωτώντας τον «Πώς από εδώ Γιάννη;».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Μοιραράκη εκφράζει την αγανάκτησή της για τις συναντήσεις που γίνονται στο ξενοδοχείο, μεταξύ οικονομικού επιτελείου και Θεσμών. «Τελειώνετε επιτέλους με τις διαπραγματεύσεις, μας σπάσατε τα νεύρα», είχε πει τον Απρίλιο στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Σταθάκη.


ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.