Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ» Ο ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ... ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!

Ο δημοσιογράφος μιλάει για τις τηλεοπτικές άδειες και δηλώνει απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ O Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος και φέτος...




Ο δημοσιογράφος μιλάει για τις τηλεοπτικές άδειες και δηλώνει απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ

O Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος και φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, μίλησε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, δηλώνοντας πως ήταν από εκείνους που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά απογοητεύτηκε.

«Δεν είναι σοβαρή εικόνα αυτή με τον διαγωνισμό. Πρώτα ελέγχεις το «πόθεν έσχες» των υποψηφίων, μετά περιμένεις την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και ύστερα προκηρύσσεις διαγωνισμό και όχι με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι όποιος το σκέφτηκε έκανε ένα λάθος που εκθέτει την κυβέρνηση. Άλλο το «δεν έχω εμπειρία» και άλλο το «είμαι αδιάβαστος». Δεν μπορείς να λέγεσαι αριστερός και να μην απαντάς στο ερώτημα τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι που θα μείνουν χωρίς δουλειά», δηλώνει στην εφημερίδα Freddo και συνεχίζει: «Είμαι από αυτούς που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απογοητεύτηκα. Ανήκω επίσης σ’ εκείνη την κατηγορία των Ελλήνων που ήλπιζε ότι η νέα κυβέρνηση θα έβαζε τάξη στη χώρα και θα πρωτοστατούσε στον τομέα της κάθαρσης. Είδες εσύ να μπαίνει κανένας στη φυλακή και να πατάσσεται η διαφθορά; Όσο χάρηκα τότε, όταν βγήκε ο Τσίπρας, τόσο λυπάμαι σήμερα που δεν κουνιέται φύλλο στην Αριστερά. Κρίμα, πολύ, κρίμα» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.