Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...!!!

Η ΧΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ... Κάτοικοι των Καμποχώρων, του Βροντάδου, του Κάστρου και της πόλης περιέγραψαν με τον πλέο...


Η ΧΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ...

Κάτοικοι των Καμποχώρων, του Βροντάδου, του Κάστρου και της πόλης περιέγραψαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά εξαιτίας των εκατοντάδων αποκλεισμένων μεταναστών και προσφύγων στο νησί από το τέλος του περασμένου Μαρτίου οπότε και τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία Ε.Ε.- Τουρκίας.

«Τα χωριά μας έχουν μετατραπεί σε γκέτο παραβατικών με τους κατοίκους να αγωνιούν καθημερινά. Κάτοικοι απειλούνται με μαχαίρια όταν διανοηθούν να προστατέψουν την περιουσία του, καθημερινές διαρρήξεις, κλοπές ζώων και κτηνοτροφικών μονάδων, καταπάτηση και λεηλασία αγρών, συχνές πυρκαγιές περιμετρικά της ΒΙ.ΑΛ. συνθέτουν την καθημερινή εικόνα του Χαλκειούς που έχει μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο. Μετανάστες υπό την επήρεια αλκοόλ τρομοκρατούν οδηγούς και πετροβολούν διερχόμενα οχήματα», ανέφερε στην ομιλία της η εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα των Καμποχώρων.

........

Αμέσως μετά τις ομιλίες οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας από την Πλατεία Βουνακίου προς το ξενοδοχείο Χανδρής. Για πρώτη φορά μάλιστα καφετέριες και λοιπά καταστήματα είχαν κατεβάσει ρολά συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην κινητοποίηση. Να σημειωθεί ότι το μέγεθος της συμμετοχής του κόσμου ήταν τέτοιο που ενώ η κορυφή της πορείας βρίσκονταν στο ξενοδοχείο «Χανδρής» η ουρά της ήταν στην αρχή της λεωφόρου Αιγαίου.






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.