Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ: ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ;

Και ρωτάμε: μήπως ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να πάρει απευθείας «γραμμή» από τα μεγάλα αφεντικά για τον χειρισμό της «προσφυγικής»...

232c883d6f3a7bd1484d7d7c271b9130_l

Και ρωτάμε: μήπως ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να πάρει απευθείας «γραμμή» από τα μεγάλα αφεντικά για τον χειρισμό της «προσφυγικής» κρίσης και την αποτελεσματική καταστολή της λαϊκής θέλησης των κατοίκων της Λέσβου, που θέλουν την πατρίδα τους πίσω;

Έτσι, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ...

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

Και στην περίπτωση που δεν το καταλαβαίνετε, αυτή η βρωμερή μιαρή φάρα, εξαπλώνεται και στην τοπική αυτοδιοίκηση...

ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ... ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή - http://attikanea.blogspot.gr

Υ.Γ. Λέτε όλοι αυτοί, δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν για την αδελφοποίηση, να είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ;;;

232c883d6f3a7bd1484d7d7c271b9130_l

Το ότι το μόρφωμα των ψεκασμένων λακέδων της Μέρκελ και συνοδοιπόρων του κομμουνισμού, είναι το «μάτι», το «αυτί» και το «μακρύ χέρι» του Ισραήλ στην Ελλάδα το γνωρίζουμε – φρόντισαν άλλωστε οι ίδιοι οι σιωνιστές να θριαμβολογήσουν γι’ αυτό, αμέσως μόλις μπήκε στη συγκυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2015.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο αρχι-αλληλέγγυος ψεκασμένος δήμαρχος της Λέσβου, πήγε στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα και συναντήθηκε με την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπεν-Άμπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ψεκασμένου: «Αντικείμενο της εποικοδομητικής αυτής συνάντησης, ήταν η προοπτική αδελφοποίησης του Δήμου Λέσβου με πόλη του Ισραήλ.

Στην κατεύθυνση έχουν αναληφθεί ήδη συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τόσο από την πλευρά του Δημάρχου Λέσβου, όσο και από την Πρέσβειρα του Ισραήλ κ. Ιρίτ Μπεν – Άμπα, την οποία ο Δήμαρχος ευχαριστεί δημοσίως.

Στην ίδια συνάντηση, αναλύθηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις που αφορούν στην καλλιέργεια και ανάπτυξη των πολιτιστικών, οικονομικών, εμπορικών, επενδυτικών, πολιτιστικών, τουριστικών σχέσεων μεταξύ Λέσβου και Ισραήλ, καθώς και στον αγροτικό τομέα και σ’ αυτόν της κοινωνίας των πολιτών».

«Μεταξύ Λέσβου και Ισραήλ»; Τι είναι η Λέσβος, πόλη-κράτος για να υπογράφει συμφωνίες με το σιωνιστικό τρομοκράτος;

Δεν μας πείθει ο ψεκασμένος δήμαρχος μ’ αυτά.

Και ρωτάμε: μήπως ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να πάρει απευθείας «γραμμή» από τα μεγάλα αφεντικά για τον χειρισμό της «προσφυγικής» κρίσης και την αποτελεσματική καταστολή της λαϊκής θέλησης των κατοίκων της Λέσβου, που θέλουν την πατρίδα τους πίσω;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.