Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΩΝ...!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ; ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ... Σε εξ...

Μολότοφ και χημικά στην πορεία αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη για τον Π. Φύσσα [vid]

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ; ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία των αντιεξουσιαστών για την επέτειο του θανάτου του Παύλου Φύσσα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Λέοντος Σοφού, οι αντιεξουσιαστές ήρθαν αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους εμπόδισαν τη διέλευση προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της Αστυνομίας και άναψαν πυρσούς. Αμέσως μετά κινήθηκαν προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.




Σύμφωνα με το thousandnews, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξαν μολότοφ σε κάδους και στο δρόμο, καθώς στο εκδοτήριο εισιτηρίων του ΟΑΣΘ στην Καμάρα.

Η Εγνατία οδός παραμένει κλειστή ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις "απάντησαν" με δακρυγόνα. Ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο...την "πλήρωσε" από μια άδεια μολότοφ που πετάχτηκε επάνω του και το έκανε θρύψαλα.

ΦΩΤΟ από το Thousandnews
Στο άγαλμα του Βενιζέλου βρίσκεται μία ακόμη ομάδα αντιεξουσιαστών, που διαδηλώνει για τον ίδιο λόγο.

Πηγή: Thestivalthousandnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.