Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠ΄ΤΟ ΝΗΣΙ.

​Γερμανοί αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά της ειδικής ομάδας Κ – 9 θα προσγειωθούν στη Ρόδο τις επόμενες μέρες, προκειμένου να αναζητ...



​Γερμανοί αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά της ειδικής ομάδας Κ – 9 θα προσγειωθούν στη Ρόδο τις επόμενες μέρες, προκειμένου να αναζητήσουν συμπατριώτη τους που χάθηκε στις 21 Αυγούστου 2016, κοντά στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε στο νησί.



Οι γερμανοί αστυνομικοί θα αναζητήσουν τα ίχνη του Sergej Enns που κατάγεται από την πόλη Bielefeld της βορείου Γερμανίας.

Ο 35χρονος μηχανικός, έφυγε από το ξενοδοχείο "Grand Hotel", όπου διέμενε, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή του με την οικογένειά του. Είπε στους δικούς του ότι... ήθελε να μαζέψει κοχύλια από την παραλία. Ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ πίσω!

O Enns έχει ύψος 1.80 και φορούσε κόκκινη κοντομάνικη μπλούζα, μπλε σορτσάκι και μαύρα αθλητικά παπούτσια, όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Έχει μαλλιά και μάτια καστανά, ενώ το βάρος του είναι κανονικό.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, αλλά δυστυχώς δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του.



Οι έρευνες των γερμανών αστυνομικών θα γίνουν με την συνδρομή των τοπικών αστυνομικών αρχών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr.

http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=340423&artTitle=pao_na_mazepso_kochylia_eipe_kai_den_gyrise_pote__exafanisi_thriler_sti_rodo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.