Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΛΙΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ!!! «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ!» ΣΟΒΑΡΑ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΣΚΑΣ

«Ο Γάλλος ομόλογός μου βλέποντας πώς χειριστήκαμε την κατάσταση στην Ειδομένη θέλει να πάρει από εμάς μαθήματα για το πώς θα χειριστεί...




«Ο Γάλλος ομόλογός μου βλέποντας πώς χειριστήκαμε την κατάσταση στην Ειδομένη θέλει να πάρει από εμάς μαθήματα για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση στο Καλέ», ανέφερε

Πρωταθλητή στις συλλήψεις «μπαχαλάκηδων» χαρακτήρισε την σημερινή κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, υπεύθυνος για την προστασία του πολίτη Νίκος Τόσκας.

Σε άλλο σημείο δε, υποστήριξε ότι ο Γάλλος ομόλογός του «βλέποντας πώς χειριστήκαμε την κατάσταση στην Ειδομένη προβληματίζεται και θέλει να πάρει από εμάς μαθήματα για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση στο Καλέ».

Απαντώντας στην Ολομέλεια της Βουλής σε σχετική επερώτηση της ΝΔ  και προκειμένου να αποδομήσει την κριτική της αντιπολίτευσης περί ανοχής στην ανομία είπε «Πότε κάηκε η Αθήνα; Πότε πέταγαν τα ψυγεία; Πότε στην δική σας εποχή τολμήσατε  να μπει η αστυνομία στα Εξάρχεια μεθοδικά και με πληροφόρηση; Υπήρχε τεράστιο έλλειμμα πληροφόρησης σε κρίσιμους χώρους και αναγκαστήκαμε να στήσουμε επιχειρήσεις και συστήματα παρακολούθησης για να εντοπίσουμε εγκληματικές ομάδες και κυκλώματα ναρκωτικών» για να συνεχίσει «Πότε έγιναν περισσότερες συλλήψεις μπαχαλάκηδων; Δείτε τα νούμερα και θα διαπιστώσετε ότι έχουμε λιγότερες καταλήψεις και περισσότερες συλλήψεις μπαχαλάκηδων».

Αναφορικά δε με το μεταναστευτικό είπε ότι καταβάλλεται «τεράστια προσπάθεια από την  ΕΛΑΣ για την αστυνόμευση στους καταυλισμούς. Θυμηθείτε την Ειδομένη. Σε πόσο χρόνο 13 χιλ άνθρωποι έφυγαν από εκεί; Στο Καλέ είναι ακόμα. Ο Γάλλος ομόλογός μου που τον συνάντησα πριν από λίγες ημέρες προβληματίζετε και θέλει να πάρει μαθήματα από εμάς για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τους».

Πέραν αυτών, ο υπουργός είπε ότι η προσπάθεια για «συμμάζεμα των αστυνομικών που έχουν διατεθεί σε επίσημα πρόσωπα» συναντά ισχυρές αντιδράσεις. «Υπάρχουν πιέσεις και απειλές» είπε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.