Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ «ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ» ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑΣ.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που πρωτοανέβηκε στο Reddit και φέρεται να απεικονίζει δύο κλέφτες με... αγγελικό πρόσωπο ...



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που πρωτοανέβηκε στο Reddit και φέρεται να απεικονίζει δύο κλέφτες με... αγγελικό πρόσωπο να αρπάζουν το ρολόι μιας τουρίστριας στην Τσιανγκ Μάι της Ταϊλάνδης, την ώρα που ποζάρουν μαζί της χαμογελώντας στον φακό.

Την φωτογραφία ανέβασε στο διαδίκτυο ο φίλος της εικονιζόμενης τουρίστριας την περασμένη Κυριακή, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή του με τη λεζάντα «Η κοπέλα μου, την ώρα που της κλέβουν το ρολόι της».

Στην επίμαχη εικόνα, η ξανθιά χαμογελαστή γυναίκα ποζάρει με δύο κοριτσάκια, ντυμένα με παραδοσιακές ταϊλανδέζικες φορεσιές. Τα πανέμορφα αυτά πλάσματα ωστόσο δεν είναι τόσο αθώα όσο δείχνουν, αφού το ένα διακρίνεται ξεκάθαρα να ξεκουμπώνει το λουράκι από το ρολόι της τουρίστριας, την ώρα που εκείνη κοιτά απορροφημένη τον φακό.

«Η φωτογραφία έλυσε το μυστήριο του χαμένου ρολογιού», έγραψε ο φίλος της άτυχης κοπέλας στα σχόλια, εξηγώντας ότι η τουρίστρια δεν κατάλαβε ότι έλειπε το ρολόι της παρά αρκετή ώρα αργότερα, και ότι αγνοούσε τι είχε συμβεί μέχρι που κοίταξε τις φωτογραφίες της.

Κι αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο, αφού οι δύο μικρούλες όπως φαίνεται είναι άψογες επαγγελματίες. «Έζησα στην Τσιανγκ Μάι περίπου 7 χρόνια, και τα κοριτσάκια αυτά δεν είναι απλώς επιδέξια, είναι... εξπέρ στην κλεψιά», έγραψε ένας χρήστης που έχει ακούσει πολλά περιστατικά τουριστών να έχουν πέσει θύμα τους.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.