Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ»... ΑΠΡΟΟΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Η ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΝΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΝΥ

Η δικηγόρος του φίλου του πατέρα της Άννυς, κ. Ιωάννα Παναγοπούλου δήλωσε στο δικαστήριο ότι αδυνατεί να υπερασπιστεί τον συγκεκριμένο...




Η δικηγόρος του φίλου του πατέρα της Άννυς, κ. Ιωάννα Παναγοπούλου δήλωσε στο δικαστήριο ότι αδυνατεί να υπερασπιστεί τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο για λόγους που όπως είπε, δεν της επιτρέπεται να αποκαλύψει από το δικηγορικό απόρρητο

Διεκόπη για την ερχόμενη Παρασκευή η δίκη για την δολοφονία της τετράχρονης Άννυ
Εμπλοκή παρουσιαστηκε στη δίκη για την υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της μικρής Άννυ, το περασμένο Πάσχα, καθώς η δικηγόρος του ενός εκ των τεσσάρων συνολικά κατηγορουμένων, Νασίχ Αχμεντόφ (η Νίκι), παραιτήθηκε αιφνιδιστιακά σήμερα από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Ο Νίκι από κοινού με τον πατέρα της μικρής Στανισλάβ Μπακαρτιέβ κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν και τεμάχισαν την 4χρονη μέσα στο σπίτι της επί της Μ.Βόδα και στη συνέχεια πέταξαν τα μέλη της στα σκουπίδια. Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθονται ακόμη η μητέρα της μικρής όπως και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, όπου έλαβε χώρα η φρικτή δολοφονία.

Ειδικότερα, η δικηγόρος του Νίκι, φίλου του πατέρα της Άννυς, κ. Ιωάννα Παναγοπούλου δήλωσε στο δικαστήριο ότι αδυνατεί να υπερασπιστεί τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο για λόγους που όπως είπε, δεν της επιτρέπεται να αποκαλύψει από το δικηγορικό απόρρητο.

Ειδικότερα, σε δήλωση που διάβασε στο δικαστήριο η δικηγόρος ανέφερε:

«Ο Nazif Ahmedov κατηγορούμενος για τα ποινικά αδικήματα τς ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της περιύβρισης νεκρού από κοινού και της παράνομης οπλοχρησίας με επέλεξε ως συνήγορο υπερασπίσεως του για να τον εκπροσωπήσω στην ποινική υπόθεση από τη στιγμή που εξεδόθη στη χώρα μας και για να τον υπερασπιστώ στη ποινική δίκη η οποία ξεκίνησε ενώπιον του ακροατηρίου του ΜΟΔ Αθηνών τη Δεύτερα 5.9.2016.

Έπειτα από δυο συνεδριάσεις σήμερα δια της παρούσης δηλώνω με σεβασμό στη Δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ, ότι έπειτα από τη χθεσινή μου επίσκεψη στον Nazif Ahmedov στις φυλακές Κορυδαλλού και κατόπιν  επικοινωνίας μαζί του και τη σύμφωνη γνώμη του, η προσωπική μου και επαγγελματική αξιοπρέπεια μου επιβάλλει να παραιτηθώ από τη θέση της συνηγόρου υπερασπίσεως του Nazif Ahmedov. To δικηγορικό απόρρητο της σχέσεως δικηγόρου και εντολέως, το οποίο επιβάλλει ο Κώδικας Δικηγόρων, δεν μου επιτρέπει να δημοσιοποιήσω τους λόγους της παραίτησής μου».

Στη συνέχεια η δικηγόρος αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα αποχαιρετώντας τον πρώην εντολέα της με ένα φιλί.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος δήλωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εκπροσωπηθεί από κάποιο δικηγόρος. Ωστόσο, το δικαστήριο προχώρησε σε διορισμό νέου συνηγόρου για την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Πρόεδρος: Δέχεστε το συνήγορο που σας διορίζουμε;

Κατηγορούμενος: Δέχομαι το δικηγόρο που μου διορίσατε αλλά για αυτή την συνεδρίαση. Για την επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου θα ορίσω εγώ κάποιον άλλο.

Πρόεδρος: Μην παίζεται με το δικαστήριο. Πριν μας είπατε ότι δεν θέλετε δικηγόρο τώρα μας λέτε άλλα... Εδώ δεν είναι καφενείο, ούτε παιδική χαρά.

Νικι: Δεν εμπαίζω το δικαστήριο, απλά χρειάζομαι κάποιο χρόνο για να διορίσω συνήγορο.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.