Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΖΕΦΡΙ ΠΙΑΤ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ

Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Αμερικανικής Πρεσβείας στα Social Media και μάλιστα υποτιτλισμένο στα ελληνικά, συστήνε...



Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Αμερικανικής Πρεσβείας στα Social Media και μάλιστα υποτιτλισμένο στα ελληνικά, συστήνεται ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα.
Ο Τζέφρι Πιατ κάνει συνεχείς αναφορές στον ελληνικό πολιτισμό, δηλώνει πως στο παρελθόν έχει επισκεφθεί οικογενειακώς την Ελλάδα για διακοπές αλλά και πως ανυπομονεί να κάνει βόλτες με το αγαπημένο του ποδήλατο στην ελληνική εξοχή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πριν αναλάβει πρέσβης στην Ελλάδα, ο Τζέφρι Πιατ βρισκόταν στη νευραλγική θέση του πρέσβη στην... φλεγόμενη τότε Ουκρανία. Βρισκόταν μάλιστα στη χώρα κατά την περίοδο ανατροπής της κυβέρνησης Γιανουκόβιτς υποστηρίζοντας τους πραξικοπηματίες.

Μάλιστα το 2014 το όνομα του Τζέφρι Πιατ έγινε ευρέως γνωστό καθώς μια υποκλαπείσα συνομιλία του με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών σχετικά με το μέλλον της Ουκρανίας, αναρτήθηκε στο Youtuybe εκθέτοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις βλέψεις τους για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.