Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ... ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ... ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΡΟΜΠΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

Τεράστια κινητικότητα στο μέγαρο Μαξίμου - Ο κ.  Τσίπρας  δέχεται σφοδρές πιέσεις να δείξει την... έξοδο στον  Καλογρίτσα  μετά την τ...

Τηλεοπτικές άδειες - Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Καλογρίτσας... τέλος με εντολή Τσίπρα!

Τεράστια κινητικότητα στο μέγαρο Μαξίμου - Ο κ. Τσίπρας δέχεται σφοδρές πιέσεις να δείξει την... έξοδο στον Καλογρίτσα μετά την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση με το Πόθεν Έσχες του προσωρινού υπερθεματιστή - Πονοκέφαλος στην κυβέρνηση μήπως η υπόθεση με τα βοσκοτόπια και τις τηλεοπτικές άδειες μετατραπεί σε «Καλογρίτσας - Gate» - Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. 
Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη συμμετοχή του σχήματος Καλογρίτσα στις τηλεοπτικές άδειες. 
Σε πολύ υψηλά ιστάμενους κυβερνητικούς έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό ότι η υπόθεση τείνει να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ και να ακυρώσει μια πρωτοβουλία (τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες) στην οποία το Μαξίμου είχε επενδύσει πάρα πολλά.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή να αποσυρθούν από το διαγωνισμό όσοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα χρήματα, φωτογραφίζοντας το «σχήμα» Καλογρίτσα!
Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις γύρω απ’ το πόθεν έσχες του επιχειρηματία και γενικά τις οικονομικές του δυνατότητες για μια τέτοια επένδυση (δεδομένου ότι πέραν των 52 εκατομμυρίων ευρώ που πρόσφερε για να κερδίσει την άδεια απαιτούνται και δεκάδες επιπλέον προκειμένου να στήσει ένα τηλεοπτικό κανάλι) έχουν προκαλέσει αμηχανία, αλλά και εκνευρισμό σε κύκλους της κυβέρνησης που εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην υπόθεση των αδειοδοτήσεων.
Η χθεσινή (17/09/2016) συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου στο μέγαρο Μαξίμου δεν ήταν καθόλου τυχαία. 
Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr επιμένουν ότι επικρατεί ανησυχία σε ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια, για το πού θα μπορούσε να οδηγήσει αυτή η υπόθεση και πόσο μπορεί να κοστίσει πολιτικά στην κυβέρνηση, αφού όλοι πλέον μιλούν για «στημένη» υπόθεση που τινάζει στον αέρα την αξιοπιστία της κυβέρνησης.
Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι και άλλος κουμπάρος του Καλογρίτσα, ο υπουργός Χρ. Σπίρτζης με πρόσφατη συνέντευξή του αποστασιοποιήθηκε εμφανώς απ’ τις δραστηριότητες του Καλογρίτσα.
Κατά τις πληροφορίες μας, ήδη ασκούνται στον επιχειρηματία πιέσεις προκειμένου να αποσυρθεί απ’ την άδεια που κέρδισε στον διαγωνισμό, εφόσον δεν μπορεί πειστικά να δικαιολογήσει το πόθεν έσχες του ή να διασφαλίσει κάποια συνεργασία με άλλον ενδιαφερόμενο!
Οι εξελίξεις θα «τρέξουν» με μεγάλη ταχύτητα, τις επόμενες μέρες...

Ο κ. Τσίπρας φέρεται να έχει δώσει εντολές να γίνουν όλα όσα χρειάζονται για να φανεί ότι η διαδικασία είναι αδιάβλητη και κρυστάλλινη.
«Όποιος δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα λεφτά... τέλος! Να βγει εκτός», δήλωσε ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός στους στενούς του συνεργάτες. 
Έστω και καθυστερημένα, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να «σώσει την παρτίδα» με το δήθεν αριστερό κανάλι που θα έχτιζε ο γνωστός εργολάβος δημόσιων έργων, αφού βλέπει ξεκάθαρα ότι η υπόθεση εξελίσσεται σε πρωτοφανή παρωδία με οσμή σκανδάλου. 
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι στην περίπτωση που ο κ. Καλογρίτσας πειστεί τελικώς να... κάνει πίσω, η τηλεοπτική άδεια (εκτός απροόπτου) θα πρέπει να μεταβιβαστεί στον επόμενο πλειοδότη που είναι ο Ιβάν Σαββίδης. 
Και βεβαίως γράφουμε εκτός απροόπτου διότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ακυρωθεί όλη η διαδικασία, μιας και βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.