Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΕ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ - ΓΙΑ... ΠΑΡΕΞΓΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αποχώρησε ο δήμαρχος Ηρακλείου - Έκλεισαν οι πόρτες για το ευρύ κοινό - Δεν είχε γίνει γνωστό ότι οι προσκλήσεις για την είσοδο ήταν ...



Αποχώρησε ο δήμαρχος Ηρακλείου - Έκλεισαν οι πόρτες για το ευρύ κοινό - Δεν είχε γίνει γνωστό ότι οι προσκλήσεις για την είσοδο ήταν προσωπικές

Αποχωρήσεις και εντάσεις σημάδεψαν τα εγκαίνια του Ενετικού Φρουρίου Κούλε που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και η δημοτική ομάδα αποχώρησαν επιδεικτικά από τα εγκαίνια όντες προσβεβλημένοι από τον χειρισμό των υπεύθυνων της εκδήλωσης , καθώς δεν τους δόθηκε ο λόγος για να τοποθετηθούν.

Η προϊσταμένη της εφορίας αρχαιοτήτων κ. Βάσω Συθιακάκη μίλησε στο cretalive και υποστήριξε πως πρόκειται για παρεξήγηση.

Η ίδια τόνισε πως ο λόγος δόθηκε σε εκείνους που είχαν άμεσα εμπλοκή με την αποπεράτωση του έργου.

Ακόμα, είπε πως ο δήμαρχος είχε ενημερωθεί νωρίτερα για το πρόγραμμα και πως δε ζήτησε να μιλήσει στους παρευρισκόμενους ενώ όπως είπε η κ. Συθιακάκη αν το είχε ζητήσει θα είχε διευθετηθεί το ζήτημα.




Η γενική γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Βλαζάκη αναζητάει τον δήμαρχο , καθώς όπως λέει η ίδια, πρόκειται για παρεξήγηση.

Ένταση προκλήθηκε και στην είσοδο του Κούλε καθώς δεν είχε γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό πως οι προσκλήσεις για την είσοδο ήταν προσωπικές με αποτέλεσμα ο κόσμος να συρρέει και να μη του επιτρέπεται η είσοδος. Μάλιστα, λίγο αργότερα οι πόρτες έκλεισαν!

Όπως ήταν φυσικό ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε έντονα και δήλωσε δυσαρεστημένος για τον τρόπο που οργανώθηκε η εκδήλωση.

Πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως οι πολίτες δεν μπορούσαν να είναι παρόντες σε αυτό το σημαντικό γεγονός για το Ηράκλειο.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.