Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΟΙΛΟ ΚΑΝΝΗΣ ΚΑΘΑΡΟ...» ΤΟ ΒΡΟΝΤΗΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΞΙΟΜΑΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΣΕ ΚΑΙ ΣΜΥ

Το βρόντηξαν οι νέοι Ηγήτορες του Όπλου του Πυροβολικού ,Απόφοιτοι της ΣΣΕ και της ΣΜΥ ,που θα επανδρώσουν αμέσως μετά την αποφοίτησή τι...


Το βρόντηξαν οι νέοι Ηγήτορες του Όπλου του Πυροβολικού ,Απόφοιτοι της ΣΣΕ και της ΣΜΥ ,που θα επανδρώσουν αμέσως μετά την αποφοίτησή τις Μονάδες του Όπλου σε Μάχιμες θέσεις σε Έβρο και νησιά !

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 εκτελέσθηκαν οι πρώτες εκπαιδευτικές βολές Πυροβολικού από τα Τμήματα Βασικής Εκπαίδευσης Ανθυπολοχαγών της ΣΣΕ και Μονίμων Λοχιών αποφοίτων της ΣΜΥ Τάξεως 2016.

Οι βολές πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Μεγάρων με άριστα αποτελέσματα και για το λόγο αυτό η Διοίκηση της Σχολής συνεχάρη τόσο τους εκπαιδευόμενους όσο και τους εκπαιδευτές.

Οι εκπαιδευόμενοι ασκήθηκαν στην υπηρέτηση του ρυμουλκούμενου πυροβόλου 105 χιλιοστών, στην εξαγωγή στοιχείων βολής και σε αντικείμενα παρατηρούμενων βολών πυροβολικού.
Σε πρώτο πλάνο και οι εκπρόσωποι του Ασθενούς Φύλλου που αν κρίνουμε από την επιτυχία των Βολών …Έχουν πάψει να είναι ασθενές προ πολλού !
Οι πρώτες εκπαιδευτικές βολές Πυροβολικού αποτελούν κατά παράδοση του Όπλου « Το βάπτισμα του Πυρός» για τους νέους Πυροβολητές του Στρατού Ξηράς.


http://veteranos.gr/kilo-kannis-katharo-vrontixan-nei-igitores-tou-pirovolikou-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.