Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΩΑ... ΒΙΝΤΕΟ - ΣΑΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΡΕΣΕΨΙΟΝ!

Του είπε να περιμένει και εξοργίστηκε - Δείτε το βίντεο... Ένα βίντεο που προκαλεί οργή και αντιδράσεις δημοσιεύει η βρετανική Daily...



Του είπε να περιμένει και εξοργίστηκε - Δείτε το βίντεο...


Ένα βίντεο που προκαλεί οργή και αντιδράσεις δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail και δείχνει τη στιγμή που ένα εξέχον πολιτικό πρόσωπο της Ινδίας και ο γιος του επιτίθενται σε μια έγκυο νοσοκόμα και τη ρίχνουν στο πάτωμα.

Ο λόγος για τον Paramjit Singh και τον γιο του Gurjeet οι οποίοι φαίνεται ότι εξοργίστηκαν όταν η νοσοκόμα τούς είπε ότι θα έπρεπε να περιμένουν στη ρεσεψιόν. Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν τους άνδρες να χτυπούν επανειλημμένα τη νοσοκόμα Ramandeep Kaur που είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα, ενώ με μια σπρωξιά ο πολιτικός τη ρίχνει στο έδαφος.

Πατέρας και γιος πήγαν στο νοσοκομείο Gupta στην Baghapurana, για να πάρουν ένα εξιτήριο την Πέμπτη. Τότε ζήτησαν ένα χαρτί από έναν γιατρό και το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η έγκυος νοσοκόμα τούς ζήτησε να περιμένουν στη ρεσεψιόν για να το παραλάβουν.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο πολιτικός της είπε «Δεν ξέρεις ποιος είμαι;» τονίζοντας της ότι είναι ο αρχηγός μιας επαρχίας. «Το μόνο που τους είχα ζητήσει ήταν να περιμένουν έξω, δεδομένου ότι ο ίδιος και ο γιος του κάθονταν σε θέσεις που προορίζονταν για το προσωπικό», πρόσθεσε η γυναίκα, μιλώντας στους Times της Ινδίας. Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας δείχνει το επεισόδιο και την προσπάθεια ενός τρίτου να μπει στη μέση και να σταματήσει την επίθεση για να προστατεύσει τη νοσοκόμα.

Ερωτώμενος από τις αστυνομικές αρχές, ο πολιτικός δήλωσε: «Η νοσοκόμα μίλησε με προσβλητικό τρόπο, είχε απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί μας και μας χλεύασε υπονοώντας ότι δεν ξέρουμε πού να καθίσουμε και πώς να μιλάμε με το προσωπικό του νοσοκομείου».

Ωστόσο και στους δύο επιβλήθηκε ποινή για τη συμπεριφορά τους, ενώ έχουν προκληθεί πολλές αντιδράσεις από τους πολίτες για την εν λόγω συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.