Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΗ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ» ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ!!!!

Τα σχόλια του κ. Πολάκη προς την δημοσιογράφο του Alpha  κ. Τσικρίκα αλλά και τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της  συνέντευξη Τύπου τ...



Τα σχόλια του κ. Πολάκη προς την δημοσιογράφο του Alpha  κ. Τσικρίκα αλλά και τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της  συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά «μην σας μπερδεύει το χαμογελαστό πρόσωπο του Τσίπρα, αυτό είναι μία μάσκα. Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Βήμα fm, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως τα όσα συνέβησαν στη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού έκαναν «μεγάλη ζημιά» στην κυβέρνηση τονίζοντας πως τελικά τους γύρισε «μπούμερανγκ, η αναλγησία, των κυβερνώντων μπροστά στην ανεργία των ανθρώπων».

«Η εικόνα της κ. Τσικρίκα, ο Τσίπρας, ο οποίος πάντα ήταν το καλό παιδί και το χαμογελαστό, το οποίο έχασε τη ψυχραιμία του και της είπε περίπου «βγάλε το σκασμό» και κυρίως η συνέχεια του θέματος, όπου έβαλαν τον Πολάκη να της ορμήσει, αυτό νομίζω ότι του έκανε πολύ μεγάλη ζημιά. Μην σας μπερδεύει το χαμογελαστό πρόσωπο του Τσίπρα, αυτό είναι μία μάσκα. Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης» είπε με έμφαση.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι »ο κόσμος πολύ γρήγορα κατάλαβε, ότι το να λέει ότι θα μοιράσει 246 εκατ. είναι ψέμα» όπως και ότι δεν βγήκε στην κυβέρνηση επικοινωνιακά «διότι βγήκε η Κομισιόν αμέσως και είπε ότι αυτά δεν μπορείτε να τα ακουμπήσετε γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για το αν αναμένει πρόωρες εκλογές ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι δεν βλέπει.

«Προσωπικά δεν βλέπω εκλογές. Μακάρι να γίνουν σήμερα εκλογές, μακάρι να είχαν γίνει από χτες. Η παραμονή του Αλέξη Τσίπρα, είναι επιζήμια για τη χώρα» τόνισε.
Σχετικά με το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ακόμη και στο Ελληνικό, δεν κάνει τίποτα.

«Υπογράφουν το προσύμφωνο τον Ιούνιο, ανακοινώνουν ότι θα έχει περάσει στη Βουλή, μέχρι μέσα Ιουλίου, έχουμε φτάσει μέσα Σεπτεμβρίου, και ακόμα δεν έχει έρθει στη Βουλή. Όσο αργεί, δεν ξεκινάνε της Λάμδα, την επένδυση» σημείωσε.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως «ο Κυριάκος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ εργατικός, είναι αυτό που λέμε νοικοκύρης. Όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός, θα σας καταπλήξει» και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι αν είναι να πάρεις την εξουσία με παραμύθια και μετά σε κυνηγάνε από πίσω και σου λένε, αυτά μας είπες και δεν τα έκανες, βλάπτεις και τον εαυτό σου και τη Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.