Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΓΡΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!..

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SKAIAEGEAN Εδώ και παρα πολλες δεκαετιες αγημα του στρατου,παλαιοτερα σε πεζοπορο σχηματισμο,τωρα ...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SKAIAEGEAN

Εδώ και παρα πολλες δεκαετιες αγημα του στρατου,παλαιοτερα σε πεζοπορο σχηματισμο,τωρα μηχανοκινηταμεταφερομενο,πραγματοποιει επαρση το πρωι και υποστολη το απογευμα της ελληνικης σημαιας στο φρουριο της Μυτιληνης.

Συμφωνα με πληροφοριες,την περασμενη Κυριακη η υποστολη της σημαιας ματαιωθηκε και αυτό διοτι στο λιμανι της Μυτιληνης ειχαν ξεσπασειταραχες και επεισοδια μεταξυ ομαδας λαθρομεταναστων και της λιμενικης αστυνομιας,και κατοπιν προτροπης της λιμενικης αστυνομιας προς το αγημα του στρατου η υποστολη της σημαιας ματαιωθηκε. Και αυτό διοτι φοβηθηκαν ότι στο ακουσμα του εθνικου υμνου που συνοδευει την υποστολη της σημαιας θα εξαγριωνοταν περισσοτερο οι εξεγερμενοι λαθρομεταναστες.Αυτο λογικα δεν πρεπει να εχει συμβει σε καμια χωρα του κοσμου,και δειχνει αναγλυφα την καταντια που εχουμε περιελθει,και μαλιστα σε ένα ακριτικο νησι ,που θα πρεπει το φρονημα των κατοικων να διατηρειται σε υψηλο επιπεδο.



http://www.skaiaegean.gr/?p=47568

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.