Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ... ΜΑΘΗΜΑ «ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΣΟΥ» ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!..

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας θα διδάσκεται στο εξής η λειτουργία της γυναικείας κλειτορίδας...

Μάθημα... κλειτορίδας στα πρωτάκια της Γαλλίας


Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας θα διδάσκεται στο εξής η λειτουργία της γυναικείας κλειτορίδας

Μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε... βάθος θα διδάσκονται τα «πρωτάκια» της Γαλλίας με τα γυναικεία γεννητικά όργανα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μάθημα ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κλειτορίδα της γυναίκας θα διδάσκεται εφεξής σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Γαλλίας.

Όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα "Bild", η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας θα διδάσκεται στο εξής η λειτουργία της γυναικείας κλειτορίδας προκειμένου οι μαθητές να είναι καλύτερα ενημερωμένοι στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Η εκμάθηση της ανατομίας των γυναικείων γεννητικών οργάνων θα γίνεται με την βοήθεια ενός ροζ πλαστικού αντικειμένου, τελευταίας τεχνολογίας, που μοιάζει με μπούμερανγκ.



Η πλαστική κλειτορίδα αναπτύχθηκε από την ερευνήτρια Οντίλ Φιγιό. Πρόκειται για ένα τρισδιάστατο μοντέλο που στόχο έχει να διαφωτίσει τους μαθητές για την δομή και το μέγεθος των γυναικείων γεννητικών οργάνων. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.