Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ... «ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

Κάνουν λόγο για υποβάθμιση της εκπαίδευσης και γενικότερα του μορφωτικού επιπέδου των παιδιών τους Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα ...

«Όχι» σε προσφυγόπουλα και από σχολείο στην Φιλιππιάδα

Κάνουν λόγο για υποβάθμιση της εκπαίδευσης και γενικότερα του μορφωτικού επιπέδου των παιδιών τους

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα η ένταξη των παιδιών των προσφύγων στο εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά οι αντιδράσεις από Συλλόγους Γονέων είναι αρκετές.

Μετά τις απειλές για κινητοποιήσεις την περασμένη εβδομάδα από τον Σύλλογο Γονέων σε σχολείο του Ωραιόκαστρο, έρχεται η αντίδραση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, ο οποίος αρνείται την παραχώρηση του σχολείου σε παιδιά προσφύγων, ακόμη και κατά τις απογευματινές ώρες.

Σε υπόμνημά τους παραθέτουν μία σειρά από λόγους για τους οποίους αρνούνται την παραχώρηση του σχολείου στα παιδιά των «παράτυπων μεταναστών», όπως αναφέρουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά, ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί σε καμιά περίπτωση και χωρίς κανένα συμβιβασμό τη συστέγαση των παιδιών των λεγόμενων παράτυπων μεταναστών, που επιβλήθηκε στην τοπική κοινωνία του Δήμου μας και που επιχειρείται να επιβληθεί και στο σχολείο μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.