Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 8ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ... ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 27χρονος Πακιστανός, είχε συλληφθεί από την αστυνομία και ετοιμαζόταν να μπει στο περιπολικό, όταν ο Ιρ...



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 27χρονος Πακιστανός, είχε συλληφθεί από την αστυνομία και ετοιμαζόταν να μπει στο περιπολικό, όταν ο Ιρακινός, πατέρας του άτυχου κοριτσιού, όρμησε προς το μέρος του φωνάζοντας «δεν θα τη γλιτώσεις»

Τυφλωμένος από την οργή για το βιασμό της 8χρονης κόρης του, ο 29χρονος πατέρας όρμησε με μαχαίρι εναντίον του δράστη, τον οποίο είχαν μόλις συλλάβει αστυνομικοί, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τον πυροβολήσουν.

Το περιστατικό συνέβη στη γερμανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 27χρονος Πακιστανός, είχε συλληφθεί από την αστυνομία και ετοιμαζόταν να μπει στο περιπολικό, όταν ο Ιρακινός, πατέρας του άτυχου κοριτσιού, όρμησε προς το μέρος του φωνάζοντας «δεν θα τη γλιτώσεις».

Αμέσως οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν, τον πυροβόλησαν αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγη ώρα αργότερα.

Ο δράστης οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης μετά το περιστατικό, όπου μια ειδική ομάδα ερευνητών, θα εξετάσει το κατά πόσο ευσταθούν οι κατηγορίες του βιασμού.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκαν μάρτυρες σε αστυνομικούς, ο Πακιστανός, την Τρίτη το βράδυ, παρέσυρε το κοριτσάκι σε κοντινό πάρκο, όπου και ασέλγησε εις βάρος της.

Ο αριθμός τέτοιων περιστατικών, στα camp των προσφύγων εξακολουθεί να είναι ανησυχητικός, καθώς, σύμφωνα με έρευνα, μόνο το περασμένο τρίμηνο, Ιανουαρίου-Μαρτίου, είχαν καταγραφεί 128 επιβεβαιωμένα περιστατικά βιασμών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.