Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΑΛΟΣΩΜΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ 7ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ

Την Πέμπτη νωρίς το βράδυ κοντά στην προέκταση της οδού Νικολάου Πλαστήραστα Κουφάλια, μεγαλόσωμο σκυλί δάγκωσε κοριτσάκι 7 χρονών. Σύμφωνα...



Την Πέμπτη νωρίς το βράδυ κοντά στην προέκταση της οδού Νικολάου Πλαστήραστα Κουφάλια, μεγαλόσωμο σκυλί δάγκωσε κοριτσάκι 7 χρονών.


Σύμφωνα με το ekoufalia.gr, δυο παιδιά έπαιζαν και έτρεχαν όταν ξαφνικά το σκυλί δάγκωσε την μικρή στον ώμο, η οποία αμέσως μετά έπεσε και χτύπησε και στο κεφάλι,ευτυχώς ελαφρώς όπως αποδείχτηκε.

Το άτυχο κορίτσι εκτός από το δάγκωμα ταλαιπωρήθηκε στη συνέχεια, καθώς αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Κουφαλίων απ όπου το παρέπεμψαν στο Ιπποκράτειο. Όταν έφθασε εκεί με την μητέρα της, της χορηγήθηκε αντιβίωση και τους ενημέρωσαν ότι σχετικά εμβόλια γίνονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου , στο οποίο πήγε τελικά σήμερα το πρωί.Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Σήμερα ενημερώθηκαν για το συμβάν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αλλά και το αστυνομικό τμήμα Κουφαλίων, ενώ η οικογένεια θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.


SELEO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.