Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...;;; ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΕΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ 62Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ...!!!

Έκπληκτα τα Μέλη συνεργείου καθαρισμού του Δήμου Τρικκαίων από το …Εύρημα poy αντίκρυσαν και Άμεση κλήση στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρ...

62-me

Έκπληκτα τα Μέλη συνεργείου καθαρισμού του Δήμου Τρικκαίων από το …Εύρημα poy αντίκρυσαν και Άμεση κλήση στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr μέλη συνεργείου καθαρισμού που κλήθηκαν να καθαρίσουν τον χώρο της Ταξιαρχίας στα Τρίκαλα, όπου εντόπισαν δενδρύλλιο κάνναβης. ( Χασισόδεντρο)

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και οι Αστυνομικοί που έφτασαν στον χώρο, ξερίζωσαν και κατάσχεσαν το Χασισόδεντρο , σχηματίζοντας ταυτόχρονα δικογραφία κατά αγνώστου.

Να σημειωθεί οτι το Στρατιωτικό Κτίριο που στεγαζόταν η Ταξιαρχία στα Τρίκαλα ,εδώ και μερικά χρόνια παραμένει κλειστό ,λόγω οτι οι ειδήμονες του ΥΠΕΘΑ διέλυσαν τις Στρατιωτικές Μονάδες που στεγαζόταν σε αυτό !

Ο Τελευταίος Αρχηγός που επισκέφτηκε την Μονάδα ήταν ο Επίτιμος Α /ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωσταντίνος Ζαζιάς …Απο τότε η Μονάδα έχει τελειώσει και τα Ιστορικά κτίρια μένουν κουφάρια. http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.