Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ: Η 60ΧΡΟΝΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ 31ΧΡΟΝΟ ΜΑΥΡΟΥΛΗ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ

Η 60χρονη είχε όνειρο να παντρευτεί στο Κάπρι της Ιταλίας και τελικά το πραγματοποίησε H μητέρα - μάνατζερ των Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ...

Η Κρις Τζένερ παντρεύτηκε τον 31χρονο σύντροφό της;

Η 60χρονη είχε όνειρο να παντρευτεί στο Κάπρι της Ιταλίας και τελικά το πραγματοποίησε

H μητέρα - μάνατζερ των Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, φαίνεται πως είπε το ναι και παντρεύτηκε κρυφά των 31χρονο σύντροφο της, Κόρεϊ Γκάμπλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η 60χρονη είχε όνειρο να παντρευτεί στο Κάπρι της Ιταλίας και τελικά το πραγματοποίησε.

Η είδηση που κάνει το γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης αναφέρει πως η «αρχηγός» των Καρντάσιαν απαθανατίστηκε με βέρα στο δεξί, μετά από ταξιδάκι με τον αγαπημένο της, στο Κάπρι και παρούσα στο μυστήριο ήταν μόνο η μεγαλύτερη κόρη της, Κόρτνεϊ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ουδείς έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο, καθώς σε ένα μήνα ξεκινούν τα νέα επεισόδια του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians».



Για την ιστορία, η Κρις Τζένερ υπήρξε παντρεμένη από το 1978 έως το 1991 με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες και ένα γιο, ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκε και έκανε άλλες δύο κόρες με τον Μπρους Τζένερ, από τον οποίο χώρισε το 2015, όταν εκείνος αποφάσισε να αλλάξει φύλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.