Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ - 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΛΜΕ

Λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Χέλσινμποργκ Σε κατάσταση συναγερμού έχουν...



Λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Χέλσινμποργκ

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αρχές ασφαλείας στην πόλη Μάλμε της Σουηδίας, μετά τιν τραυματισμό πολλών ανθρώπων από πυροβολισμούς, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, τοπική ώρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκαν τουλάχιστον 20 ριπές, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο έχουν σπεύσει οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, οι πυροβολισμοί προήλθαν από άνδρες που βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi, το οποίο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε το συμβάν, λέγοντας πως υπάρχουν πάνω από ένας τραυματίες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα άτομα. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ της Μάλμε και της Χέλσινμποργκ, γεγονός που είχε συγκεντρώσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρήκε κάλυκες από τις σφαίρες, ενώ στην αναζήτηση των δραστών έχει προστεθεί και ένα ελικόπτερο.


http://www.protothema.gr/world/article/613872/sunagermos-sti-souidia-tesseris-traumaties-apo-purovolismous-sto-malme/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.