Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!!! ΕΓΙΝΕ «ΝΤΟΥ» ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς και της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο το πρωί στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι οικονομικοί ...




Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς και της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο το πρωί στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς πέρασαν το κατώφλι της εισόδου του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οδό Αγράφων στο Μαρούσι λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα. Εκεί ήλεγξαν και πήραν μαζί τους έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία από τους υπολογιστές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έφυγαν περίπου στις 5 και μισή τα χαράματα. Οπως έχει γίνει γνωστό κατασχέθηκαν έγγραφα, σκληροί δίσκοι, αλλά και αλληλογραφία. Η σχετική εντολή δόθηκε από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το ΒΗΜΑ τα στοιχεία που κατάσχεσαν οι εισαγγελείς αφορούν όχι μόνο την επίμαχη δικογραφία με τις δυο εταιρείες για την Αντικαπνιστική Εκστρατεία, όπου είναι και αυτή της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και άλλες υποθέσεις.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη είχε προηγηθεί εξονυχιστικός έλεγχος στα γραφεία της διαφημιστικής εταιρείας που έχει στην ιδιοκτησία της η σύζυγος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.  Η έρευνα στα γραφεία της κυρίας Νικολοπούλου στην Κηφισιά ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης για να ακολουθήσει ο έλεγχος στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι μερικές ώρες αργότερα.

Όπως έχει γίνει γνωστό η έφοδος των οικονομικών εισαγγελέων στα γραφεία της εταιρείας της συζύγου του κ. Στουρνάρα αλλά και στο ΚΕΕΛΠΝΟ έγινε με αφορμή τη σύμβαση ύψους 600.000 ευρώ που είχε υπογραφεί μεταξύ των δυο εταιρειών το 2011.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.