Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΙΧ...!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (47% ΣΥΡΙΖΑ) ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ...!!! ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 2000 ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...

Υπέρ της απόφασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης για την προσωρινή φιλοξενία των 2.000 προσφύγων και μεταναστών, σε μικρές δομές,...

Ναι του δήμου Ηρακλείου Κρήτης στην προσωρινή φιλοξενία προσφύγων

Υπέρ της απόφασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης για την προσωρινή φιλοξενία των 2.000 προσφύγων και μεταναστών, σε μικρές δομές, όπως σπίτια και ξενοδοχεία, τάχθηκε απόψε, κατά πλειοψηφία, στην έκτακτη συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ενημέρωσε το Σώμα για την απόφαση της ΠΕΔ αναφορικά με τη διασπορά των μεταναστών στην Κρήτη και τις θέσεις του δήμου, υπεραμυνόμενος των χειρισμών της δημοτικής αρχής.

Οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, συμφώνησαν ότι οι μετανάστες που πρόκειται να φιλοξενηθούν στην Κρήτη, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ανθρώπινα και να διαβιώσουν σε πραγματικά ανθρώπινες συνθήκες, ωστόσο, άσκησαν κριτική στους χειρισμούς της δημοτικής αρχής για το αν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο φιλοξενίας.

Μετά από μακρά συζήτηση, κατά πλειοψηφία -εκτός από την Λαϊκή Συσπείρωση και την Άμεση Δημοκρατία- το σώμα τάχθηκε υπέρ της απόφασης της ΠΕΔ Κρήτης.

Αποφασίστηκε επίσης η συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής σχεδιασμού για το προσφυγικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.