Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...;;; ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΧΕ 450 ΔΕΝΤΡΑ ΧΑΣΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ...!!

Ενάμισι μήνα μετά τον εντοπισμό μιας τεράστιας χασισοφυτείας πέντε επιπέδων στη θέση «Μπαφούσκια», κοντά στις πηγές του ποταμού Κερυνίτ...

Αίγιο: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης 450 χασισόδεντρων

Ενάμισι μήνα μετά τον εντοπισμό μιας τεράστιας χασισοφυτείας πέντε επιπέδων στη θέση «Μπαφούσκια», κοντά στις πηγές του ποταμού Κερυνίτη στην περιοχή Κάτω Πτέρη του Αιγίου, αποκαλύφθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας η ταυτότητα του Αλβανού καλλιεργητή.

Πρόκειται για έναν 41χρονο που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν είχε και συνεργούς, καθώς η φυτεία ήταν οργανωμένη σε πέντε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε μια δύσβατη χαράδρα μέσα σε πυκνή βλάστηση.

Μάλιστα, για να ποτίζει τα ύψους ως δυόμισι μέτρων δενδρύλλια, ο αλλοδαπός είχε απλώσει εύκαμπτους πλαστικούς σωλήνες μήκους ενός χιλιομέτρου και τους είχε συνδέσει στην κοινοτική δεξαμενή άρδευσης, σκεπάζοντάς τους με χώμα για να μην διακρίνονται! Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφαλείας εντόπισαν τη φυτεία και το σύστημα ποτίσματος στις 8 Αυγούστου, αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό του καλλιεργητή δεν είχαν τότε αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.