Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ 36ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

Το θύμα ήρθε σε επαφή με τον υποτιθέμενο πωλητή και συμφώνησε στην τιμή Άλλος ένας επίδοξος αγοραστής έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης ...



Το θύμα ήρθε σε επαφή με τον υποτιθέμενο πωλητή και συμφώνησε στην τιμή

Άλλος ένας επίδοξος αγοραστής έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης με «μαϊμού» αγγελία, καθώς πλήρωσε αδρά για να αγοράσει το τροχόσπιτο των ονείρων του με το οποίο υπολόγιζε να γυρίσει τη χώρα, αλλά δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του!

Ο 36χρονος, που είναι κάτοικος Ιωαννίνων, εντόπισε σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών την αγγελία σχετικά με την πώληση ενός ρυμουλκούμενου τροχόσπιτου και ήρθε σε επαφή με τον υποτιθέμενο πωλητή. Συμφώνησαν στο χρηματικό ποσό για την αγορά και εκείνος τους έδωσε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να το καταθέσει.

Όμως, παρ’ όλο που του έστειλε την απόδειξη της τράπεζας για την κατάθεση των χρημάτων, το τροχόσπιτο παρέμεινε… «φάντασμα» και ο 36χρονος αναγκάστηκε να καταφύγει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Εκείνοι, στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα, εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας του 43χρονου δράστη και υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων δικογραφία σε βάροςτου για απάτη μέσω διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.