Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΡΙΑ: ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΣΩΣΕ 3.000 ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΕ 800 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΠ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ!

Νόμιζε πως είχε νοικιάσει το σπίτι του σε μία γιατρό με το παιδί της, αλλά ανακάλυψε πως του είχε πει ψέματα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τ...


Νόμιζε πως είχε νοικιάσει το σπίτι του σε μία γιατρό με το παιδί της, αλλά ανακάλυψε πως του είχε πει ψέματα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά του άφησε απλήρωτα ενοίκια και τον χρέωσε στην ΔΕΥΑΠ με 800 ευρώ και μάλιστα με έναν περίεργο τρόπο!

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετούς μήνες όταν η γυναίκα σταμάτησε να πληρώνει τα μισθώματα στον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας στην περιοχή πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου. Εκείνος διαμαρτύρετο, όμως άκρη δεν έβρισκε! Οι μήνες περνούσαν, τα ενοίκια δεν καταβάλλονταν και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να της κάνει αγωγή!

Διεκδικώντας 3.000 ευρώ! Όταν η γυναίκα είδε την αγωγή αποφάσισε να εγκαταλείψει μόνη της το σπίτι! Φυσικά χωρίς να πληρώσει! Άλλωστε φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εξαρχής τις κινήσεις της. Για να τιμωρήσει δε τον ιδιοκτήτη που της έκανε αγωγή, αρκετές ημέρες πριν αποχωρήσει φαίνεται πως κρατούσε ανοιχτές ολημερίς και ολονυχτίς τις βρύσες του σπιτιού. Με αποτέλεσμα όταν ο ιδιοκτήτης να έρθει αντιμέτωπος με έναν λογαριασμό… 800 ευρώ! Εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως ο λογαριασμός ήταν στο όνομά του.



http://dete.gr/πατρα-άφησε-επί-ένα-μήνα-ανοιχτές-τις-β/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.